تفاوت کامبی و کانوکشن و کدام یک بهتر است؟

تفاوت کامبی و کانوکشن و کدام یک بهتر است؟

تفاوت کامبی و کانوکشن، همان طور که می دانید پیشرفت روز افزون تکنولوژی باعث شده است که زندگی بشر به سمت مدرن شدن و راحت تر شدن حرکت کند. پیشرفت تکنولوژی باعث شده است که آشپزخانه های صنعتی با سرعت و کیفیت و تنوع بالاتری به مردم خدمات رسانی کنند. یکی از وسایلی که در آشپزخانه های صنعتی امروزه بسیار اهمیت دارد دستگاه فر می باشد. دستگاه های فر انواع متفاوتی دارند. اما معمولا به دلیل این که آشپزخانه های صنعتی حجم بسیار بالایی از غذا را باید آماده کنند از هر دستگاهی نمی توانند استفاده نمایند. بهترین دستگاه های فر برای آشپزخانه های صنعتی فرهای کامبی و فرهای کانوکشن هستند. در این متن هر دوی این فرها را به صورت کامل بررسی کرده و در آخر تفاوت کامبی و کانوکشن را برای شما بیان می کنیم. با ما همراه باشید.

شاید دوست داشته باشید: لیست تجهیزات فست فود

دستگاه فر کامبی

دستگاه فر کامبی یک دستگاه پخت ترکیبی است. این دستگاه 3 روش پخت متفاوت دارد که با توجه به نوع غذا می توانید از آنها استفاده کنید.

3 روش پخت این دستگاه عبارت است از:

  1. همرفت
  2. بخار
  3. ترکیبی از همرفت و بخار

اولین روش پخت همرفت می باشد.

شما می توانید با استفاده از گرمای خشکی که در این روش وجود دارد پخت نان و کبابی کردن گوشت را انجام دهید. هوای داغی که در این نوع روش پخت فر کامبی وجود دارد غذا ها را به رنگ قهوه ای در می آورد. همچنین در این روش رطوبت از بین می رود و برای سرخ کردن و برشته کردن انواع غذا هایی چون: کلوچه و سیب زمینی سرخ کرده و … عملکرد خوبی دارد.

دومین روش پخت دستگاه فر کامبی روش بخار است.

روش پخت بخار برای بخار پز کردن انواع ماهی و برنج و سبزیجات و … مورد استفاده قرار می گیرد. در این حالت از بخار برای ایجاد محیطی مرطوب استفاده می شود تا محصول مورد نظر در زمان پخت آبدار باقی بماند.

سومین روش پخت دستگاه فر کامبی پخت ترکیبی از همرفت و بخار است.

در این روش هم همرفت و هم بخار هم زمان با یکدیگر کار می کنند. در این روش غذایی که پخته می شود مرطوب و تازه و لذیذ می باشد. این روش برای زمانی است که می خواهید خورش درست کرده و یا غذایی را آب پز کنید. در روش پخت ترکیبی گوشت و سبزیجات موجود آبدار و دارای بافتی نرم و تردی مناسب خواهند بود.

 

تفاوت کامبی و کانوکشن: معرفی فرهای کانوکشن

فرهای کانوکشن مانند بیشتر فرها دارای سیستم تخلیه هستند که باعث ایجاد چرخش هوای گرم در داخل فر می شود. این سیستم همچنین هوای گرم و سرد را یکنواخت نگه می دارد تا پخت غذا به بهترین شکل ممکن انجام شود. فرهای کانوکشن می توانند یک قطعه ی سوم گرما نیز داشته باشند که باعث پخت سریعتر غذا می شود. فرهای کانوکشن به دلیل داشتن سیستم تخلیه و فن می تواند میزان رطوبت فر را کاهش داده تا غذای مورد نظر در بخش خارجی ترد و در بخش داخلی آبدار پخته شود. بیشتر فرهای کانوکشن دارای تنظیمات کانوکشن هستند. این سیستم فن و تخلیه و قطعه ی سوم گرما دهنده را فعال می کند. بخش کانوکشن را می توانید روشن و یا خاموش کنید. در زمانی که کانوکشن فعال است شما می توانید از تمامی مزایای کانوکشن استفاده نمایید. اما هنگامی که تنظیمات کانوکشن خاموش شود دستگاه فر شما مانند دستگاه های معمولی است.

مزایا فر کانوکشن

فر کانوکشن مزایای بسیاری  دارد.

  1. توزیع گرما و پخت یک دست غذای مورد نظر می باشد.
  2. میزان چرخش در این نوع از فرها به نسبت دیگر فرها کمتر است.
  3. پخت غذا با فر کانوکشن باعث برشته شدن و ترد شدن غذای شما می شود.
  4. این فرها نسبت به فرهای دیگر زمان کمتری برای گرم شدن نیاز دارند و سریع تر گرم می شوند.
  5. این فرها دارای پخت طولانی مدت بدون خشک کردن غذا نیز می باشند.
  6. همچنین شما می توانید چندین ظرف را به طور همزمان در این نوع فرها قرار دهید تا پخته شوند.

تفاوت کامبی و کانوکشن در چه چیزی است؟

در این بخش در مورد تفاوت کامبی و کانوکشن و هر کدام برای انجام چه کاری مناسب تر است صحبت می کنیم.

اصلی ترین تفاوت کامبی و کانوکشن در سیستم بخار است.

در فرهای کامبی سیستم بخار دومین نوع روش پخت است که خود سیستم به صورت خودکار رطوبت مورد نیاز را به کابین وارد می کند تا غذا پخته شود. اما در فرهای کانوکشن نیاز است که برای ایجاد رطوبت مورد نظر ذرات پودری آب را به محفظه داغ بخار در کابین اسپری نمایید. در فرهای کامبی به دلیل وجود سیستم خودکار میزان رطوبت موجود در کابین کنترل می شود. اما به دلیل این که فرهای کانوکشن دارای این سیستم نیستند. شما کنترلی بر روی رطوبت موجود در کابین نخواهید داشت به همین دلیل شما نمی توانید میزان آبدار بودن غذا را مشخص کنید.

دومین تفاوت کامبی و کانوکشن مربوط به کنترل سیستم است.

به این صورت که فرهای کامبی بر روی دمای پایین تر از 30 درجه سانتی گراد نیز دقت بالایی دارند. اما در فرهای کانوکشن این سیستم وجود ندارد و معمولا برای دماهای بالا از این نوع فرها استفاده می شود. این قابلیت در فرهای کامبی باعث شده است که شما بتوانید به راحتی کار هایی چون : پخت مولکولی – پخت آرام – نگهداری غذا – انجام عمل آوری خمیر یا همان رست خمیر را انجام دهید.

نتیجه گیری

یکی از مهم ترین وسایلی که در آشپزخانه های صنعتی مورد نیاز است دستگاه فر می باشد. فرهای کامبی و فرهای کانوکشن به روزترین فرهای موجود در بازار هستند که دارای امکانات فراوانی نیز می باشند. فرهای کانوکشن دارای سرعت بالا در پخت غذا هستند. فرهای کامبی نیز دارای 3 روش پخت متفاوت و دقت بالا در پخت می باشند. برای خرید فر باید دقت بسیاری داشته باشید تا بهترین و مناسب ترین دستگاه فر را برای آشپزخانه ی خود خریداری نمایید.

هیچ داده ای یافت نشد

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

ارسال سریع

سریع بدستتان میرسد.

خرید مطمئن

با اطمینان خرید کنید.

پشتیبانی 24/7

همیشه هستیم.

پرداخت سریع

پرداخت شتابی.

محصول اورجینال

لذت خریدی مطمئن.

سبد خرید
ورود

هنوز حساب کاربری ندارید؟

WeCreativez WhatsApp Support
در رابطه با قیمت محصولات فست فود شاپ سوالی دارید؟ من میتونم پاسخگوی سوال شما باشم!
👋 سلام من سروش هستم چطور میتونم کمکت کنم؟
فروشگاه
0 علاقه مندی
0 محصول سبد خرید
حساب کاربری من