سرخ کن صنعتی برقی بهتر است یا گازی؟

سرخ کن صنعتی برقی بهتر است یا گازی

اگر شما هم صاحب رستوران فست فود باشید، می‌دانید که داشتن تجهیزات آشپزخانه صنعتی مانند سرخ کن بسیار مهم است. از سرخ کن برای سرخ کردن مواد غذایی نظیر سیب زمینی، قارچ سوخاری، مرغ سوخاری و ماهی‌ها استفاده می‌شود. به طور کلی سرخ کن‌های صنعتی را می‌توان به دو دسته برقی و گازی تقسیم بندی کرد. اگر شما هم نمی‌دانید که سرخ کن صنعتی برقی بهتر است یا گازی، با ادامه این مقاله همراه باشید.

سرخ کن‌های صنعتی چه تفاوتی با سرخ کن‌های خانگی دارند؟

سرخ کن‌های صنعتی همانطور که از نامشان نیز پیداست، مناسب برای کاربردهای صنعتی هستند. به همین منظور این سرخ کن‌ها در انواع رستوران‌ها استفاده می‌شوند. مهم‌ترین تفاوت این سرخ کن‌ها با نوع خانگی، ظرفیت آنها می‌باشد. سرخکن‌های صنعتی به طور معمول چند برابر نوع خانگی ظرفیت دارند. به همین دلیل می‌توانند در مدت زمان کمتر، مقدار بیشتری از مواد غذایی را سرخ کنند. همچنین سرخ کن‌های صنعتی معمولا دارای تحمل دمای بالاتری می‌باشند و به همین علت دیرتر از نوع خانگی خراب می‌شوند. به همین دلیل اگر قصد راه اندازی فست فود را دارید، بهتر است از همین ابتدای کار با خرید یک سرخ کن صنعتی تنوع منوی خود را افزایش دهید.

سرخ کن صنعتی برقی بهتر است یا گازی؟

پیش از آن که بفهمید سرخ کن صنعتی برقی بهتر است یا گازی باید با هر یک از آنها آشنا شوید:

سرخ کن صنعتی گازی چیست؟

سرخ کن صنعتی گازی، پیش از نوع برقی اختراع شد. همانطور که از نام این محصول پیداست، باید آن را پیش از استفاده به گاز متصل نمایید. این گاز می‌تواند از طریق لوله‌کشی گاز شهری یا کپسول‌های گاز تامین شود. به همین دلیل حتی اگر گاز رستوران قطع شده باشد، شما می‌توانید با استفاده از کپسول گاز، همچنان از امکانات این دستگاه استفاده نمایید. این، یکی از مهم‌ترین مزیت‌های این سرخ کن نسبت به نوع برقی می‌باشد. همچنین به علت تکنولوژی قدیمی‌تر این سرخ کن‌ها، معمولا قیمت آنها از نوع برقی کمتر می‌باشد.

سرخ کن صنعتی گازی

سرخ کن صنعتی برقی چیست؟

همانطور که از نام سرخ کن صنعتی برقی پیداست، این محصول با استفاده از انرژی الکتریکی، حرارت ایجاد می‌کند. در واقع داخل این دستگاه سیمپیچ‌هایی وجود دارند که پس از عبور جریان الکتریسیته گرم می‌شوند. در ادامه این گرما به شیوه‌های مختلفی به محفظه سرخ کن رسیده و روغن درون آن را گرم می‌کند. در نهایت گرم شدن روغن باعث سرخ شدن مواد غذایی خواهد شد. سرخ کن صنعتی برقی مکانیسم‌های مختلفی برای انتقال گرما از سیم پیچ تا روغن دارد. به همین دلیل بازه قیمتی مدل‌های مختلف این دسته از سرخ کن‌ها متنوع‌تر از نوع گازی می‌باشد. به طور کلی به علت تکنولوژی پیشرفته‌تر این سرخ کن‌ها، قیمت آنها نیز نسبت به نوع گازی بیشتر است.

مهم‌ترین ایراد سرخ کن صنعتی برقی، منبع تغذیه آن است. به دلیل نیاز این دستگاه به برق، شما نمی‌توانید در ساعاتی که برق رفته است از آن استفاده نمایید. البته اگر یک ژنراتور پشتیبان داشته باشید، می‎توانید با خیال راحت در تمامی ساعات شبانه روز از این مدل استفاده کنید. به دلیل هزینه بیشتر و کارآمدی کمتر، امروزه نوع گازی رایج‌تر از نوع برقی می‌باشد.

سرخ کن صنعتی برقی

نکاتی که باید هنگام خرید سرخ کن صنعتی برقی و گازی رعایت کنید

پس از این که متوجه شدید سرخ کن صنعتی برقی بهتر است یا گازی، باید یکی از مدل‌ها را خریداری کنید. در این قسمت می‌خواهیم مهم‌ترین نکاتی که باید هنگام خرید این محصولات رعایت کنید را به شما گوشزد کنیم.

ظرفیت

اگر قصد خرید سرخ کن صنعتی برقی یا گازی را دارید، باید به این ویژگی توجه نمایید. استفاده از سرخ کن‌های دارای ظرفیت بالا برای رستوران‌های بزرگ و دارای مشتریان زیاد یک ضرورت است. چرا که استهلاک دستگاه شما را کاهش خواهد داد. استهلاک کمتر دستگاه به معنای طول عمر بیشتر آن و نیاز به تعمیرات کمتر می‌باشد. در صورتی که سرخ کن شما ظرفیت کافی نداشته باشد، علاوه بر افزایش هزینه تعمیرات، سرعت عمل شما کاهش خواهد یافت. چرا که به زمان بیشتری برای سرخ کردن  مواد غذایی نیاز خواهید داشت.

تعداد لگن‌ها

لگن یا توری قسمتی از  سرخ کن‌های صنعتی است که باید مواد غذایی را درون آن قرار دهید. این کار به شما اجازه می‌دهد که بتوانید این مواد غذایی را پس از سرخ شدن به راحتی از روغن خارج کنید. معمولا این محفظه‌ها دارای عمق زیادی هستند. دسته بلند این لگن‌ها خارج کردن مواد غذایی پخته شده را بدون سوزاندن دست ممکن می‌کند. هر چه تعداد لگن‌ها بیشتر باشد، شما می‌توانید مواد غذایی گوناگون بیشتری را به صورت همزمان سرخ کنید. بنابراین اگر قصد خرید لوازم آشپزخانه صنعتی را دارید، بهتر است تعداد لگن‌ها را با توجه به منوی غذایی خود انتخاب نمایید.

بسکت سرخ کن صنعتی

جنس بدنه

به طور معمول جنس بدنه سرخ کن‌های صنعتی و سایر تجهیزات آشپزخانه صنعتی از استیل ضد زنگ یا فولاد می‌باشد. با توجه به این که در آشپزخانه موارد استفاده از آب زیاد است، می‌توانید با خرید دستگاه‌های دارای بدنه استیل، خیال خود را  از پوسیدگی بدنه این محصولات راحت کنید.

قیمت سرخ کن صنعتی برقی بهتر است یا گازی؟

سرخ کن‌های صنعتی برقی و گازی با قیمت‌های مختلفی قابل تهیه می‌باشند. شما باید ابتدا محصول مورد نظر خود را که ویژگی‌های مد نظرتان را دارد انتخاب نمایید. در ادامه با پرداخت هزینه می‌توانید محصول را در آشپزخانه رستوران خود نصب نمایید. قیمت این محصولات با توجه به ظرفیت، تعداد لگن‌ها و برند تولید کننده آنها مشخص می‌شود. با این وجود می‌توان گفت که سرخ کن‌های صنعتی برقی قیمت بالاتری نسبت به نوع گازی دارند. بنابراین اگر بودجه محدودی دارید، می‌توانید با خرید سرخ کن صنعتی گازی امکانات آشپزخانه خود را بروز کنید.

کلام آخر

غذاهای سرخ کردنی از محبوب‌ترین آیتم‌های منوی هر رستوران فست فود هستند. با توجه به تعداد بالای مشتریان، استفاده ار سرخ کن‌های خانگی در رستوران به صرفه نمی‌باشد. به همین علت باید از یک سرخ کن صنعتی استفاده نمایید. در این مقاله سعی کردیم که به پرسش سرخ کن صنعتی برقی بهتر است یا گازی و ویژگی‌های هر یک پاسخ دهیم. شما نیز می‌توانید با خرید این تجهیزات کافی شاپ و فست فود، رضایت مشتریان خود را چند برابر کنید.

هیچ داده ای یافت نشد

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

ارسال سریع

سریع بدستتان میرسد.

خرید مطمئن

با اطمینان خرید کنید.

پشتیبانی 24/7

همیشه هستیم.

پرداخت سریع

پرداخت شتابی.

محصول اورجینال

لذت خریدی مطمئن.

سبد خرید
ورود

هنوز حساب کاربری ندارید؟

WeCreativez WhatsApp Support
در رابطه با قیمت محصولات فست فود شاپ سوالی دارید؟ من میتونم پاسخگوی سوال شما باشم!
👋 سلام من سروش هستم چطور میتونم کمکت کنم؟
فروشگاه
0 علاقه مندی
0 محصول سبد خرید
حساب کاربری من