[vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_single_image image=”2756″ img_size=”full”][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]آشپزخانه های هتل ها:

آشپزخانه هتل یکی از مهمترین و شاید اصلی ترین مرکز یک هتل می باشد ، چرا که میهمانان و مدعوین حاضر در یک هتل ،به دنبال بهترین غذاها و خدمات آشپزی هستند، لذا در همین راستا، آشپزخانه های هتل ها با توجه به بزرگی و کوچکی هتل و چند ستاره دار بودن آنها، دارای نیازمندی های مختلفی می باشند.

ذر ذیل لیست اصلی تجهیزات آشپزخانه هتل ها را می بینید:

  1. یخچال صنعتی
  2.  فریزر صنعتی
  3.  گاز 4 شعله
  4. هود
  5. قفسه
  6. کباب پز صنعتی
  7. گریل
  8. میز کار
  9. میز مربی
  10. صندلی مربی
  11. صندلی کارآموز
  12. تخته وایت برد
  13. میز سرد
  14. میز گرم
  15. چرخ گوشت صنعتی
  16. مخلوط کن
  17. سینک ظرفشویی
  18. قابلمه
  19. ماهی تابه
  20. چاقو
  21. تخته کار
  22. ماژیک وایت برد
  23. تخته پاکن

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][blog_posts style=”g” share=”off” display=”category” category=”6″ pagination_type=”ajax” load_more_count=”8″ hc_title=”” ad_count=”3″ count=”16″ excerpt_length=”50″][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_single_image image=”2758″ img_size=”full”][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]

طراحی آشپزخانه صنعتی
آشپزخانه صنعتی باید دارای طراحی اختصاصی باشد، چرا که این نوع از آشپزخانه ها، دارای نیازهای مختلفی می باشند. اما طراحی آشپزخانه مدرن و کلاسیک، برای افزایش راندمان و بهره وری، بسیار مفید می باشد.
طراحی آشپزخانه صنعتی باید دارای انعطاف پذیری و تنوع بسیار بالایی می باشد، همچنین باید بدانید که آشپزخانه صنعتی، باید با ساختار و نیازهای هتل هماهنگی لازم را داشته باشد. چرا که آشپزخانه برای سالهای طولانی مورد استفاده قرار میگرید.
در سالیان جدید، با توجه به امکاناتی که در هتل ها و رستوران به وجود آمده است،آشپرخانه ها  نیز به لوازم و تجهیزات جدید مجهز شده اند.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_single_image image=”2759″ img_size=”full”][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]

در هنگام طراحی آشپزخانه صنعتی  و تجهیزات آشپزخانه صنعتی، باید از عناصر مختلفی ماننده فلز و استیل و آلومینیوم توجه کرد. استفاده از لامپ هایی که بتواند نور کافی را در سراسر آشپزخانه توزیع کند، امری بدیهی است.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]