راه اندازی آشپزخانه صنعتی

راه اندازی آشپزخانه صنعتی

راه اندازی آشپزخانه صنعتی : آشپزخانه صنعتی به عنوان یک مکان جداگانه به تجهیزاتی مطابق با شرایط خاص خود نیازمند است.

در راه اندازی آشپزخانه های صنعتی ،تجهیزاتی باید انتخاب شود که مخصوص راه اندازی آشپزخانه صنعتی است و فرقی نمیکند که نو یا دست دوم باشند.

راه اندازی آشپزخانه صنعتی

در حالت کلی در راه اندازی آشپزخانه صنعتی ، تجهیزات به دسته های زیر تقسیم می گردند:

  • میز آماده سازی غذا
  • یخچال، فریزر و دستگاه یخ ساز
  • تجهیزات شستشوی ظرف ها
  • تجهیزات برقی برای پخت و پز، سرخ کردن
  • کابینت، طبقات و قفسه ها برای نگهداری ظروف و مواد
  • اشكال مختلفی از طراحی رستوران

میز کار آماده سازی در آشپزخانه صنعتی باید سطحی از جنس استیلس استیل داشته باشد و همچنين مجهز به کابینتی برای قراردادن تجهیزات پخت و پز باشد.

با قرار دادن میزها در چیدمان های مختلف کل پیکربندی آشپزخانه رستوران تغییر مي نمايد.توصیه ما این است که همواره در آغاز هر کاری با افراد کارشناس آن حوزه مشورت نمایید . این کار به پیشبرد بهتر رفتار هایتان منجر میشود .

 پیکربندی در راه اندازی آشپزخانه صنعتی

پیکربندی خطی:

برای رستوران هایی که تنوع زیادی در منوی خود ندارند و آماده سازی غذاها به صورت خطی انجام مي گيرد این نوع پیکر بندی برای آشپزخانه فست فودها، ساندویچی ها و پیتزا فروشی ها بسیار مناسب مي باشد.

پیکربندی ارگونومیک:

این نوع پیکربندی برای آشپزخانه هایی که آماده نمودن سریع غذاها را انجام می دهند مناسب است.

برای مثال در این نوع آشپزخانه بدون در نظر داشتن هدر رفتن انرژی ممکن مي باشد یخچال کنار سرخ کن قرار گیرد تا سرعت آماده سازی سیب زمینی های سرخ کرده افزایش یابد.

پیکربندی منطقه ای:

میز کارها با توجه به نوع کاری که انجام می شوددر منطقه ای کنار هم قرار می گیرند ( نظافت، برش، ترکیب و … ) در این نوع طراحی میزها با تجهیزات و وسایل مورد نیاز برای عملکرد بهتر تجهیز می گردند ( سطل آشغال، مخلوط کن، چاقوها و … )

پیکربندی جزیره ای:

در این نوع آشپزخانه ها میزها مانند نوع منطقه ای قرار مي گیرند با این تفاوت که در وسط آشپزخانه یک بلوک اصلی قرار دارد قسمت مرکزی معمولا برای پخت و پز استفاده می گردد در حالی که آماده سازی ( شستشو و خرد کردن ) در میزهای کناری انجام گرفته اند. برعکس این مدل نیز امکان پذیر است.

شما برای راه اندازی یک آشپزخانه صنعتی به طراحی دقیق نیاز مند مي باشيد که در ابتدا لوله کشی ها مشخص شود، تهویه در نظر گرفته شود، هودها در جای مناسب قرار گیرند، نقشه الکتریکال طراحی شود و ….

در راه اندازی یک آشپزخانه صنعتی ، میتوان به مراحل زیر توجه نمود :

در ابتدا و قبل از هر طراحی یا برنامه ریزی ، فهرستی از تمامی غذاهایی که قصد دارید در آشپزخانه طبخ کنید، تهیه نمایید. مراحل بعدی بر اساس این لیست تعیین میگردد. زیرا تا زمانی که نوع غذاها مشخص نشود، نوع تجهیزات و فضا سازی مورد نیاز نیز تعیین نمیشود.

بعد از اینکه نوع غذا هارا تعیین کردید باید تجهیزات مورد نیاز را نیز مشخص کنید. بعد از مشخص کردن تجهیزات آشپزخانه صنعتی ، باید دقیقا مدل و برند تجهیزات مدنظر را تعیین کنید.

حال باید طراحی داخلی فضای آشپزخانه را نیز مشخص نمود. قابل ذکر است که اندازه و ابعاد تجهیزات آشپزخانه صنعتی با توجه به طراحی داخلی انجام میگردد.

بعد از طراحی دقیق ، باید نقشه خود را به بازرس ها نشان دهید و همچنین با بازرس ها و مسئولان آتش نشانی، بهداشت و… نیز هماهنگ کنید تا در اخذ مجوزات مورد نیاز دچار مشکل نشوید.

بیشتر بخوانید

____________________________________

 هزینه راه اندازی فست فود

لوازم آشپزخانه صنعتی

هیچ داده ای یافت نشد

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

ارسال سریع

سریع بدستتان میرسد.

خرید مطمئن

با اطمینان خرید کنید.

پشتیبانی 24/7

همیشه هستیم.

پرداخت سریع

پرداخت شتابی.

محصول اورجینال

لذت خریدی مطمئن.

سبد خرید
ورود

هنوز حساب کاربری ندارید؟

WeCreativez WhatsApp Support
در رابطه با قیمت محصولات فست فود شاپ سوالی دارید؟ من میتونم پاسخگوی سوال شما باشم!
👋 سلام من سروش هستم چطور میتونم کمکت کنم؟
فروشگاه
0 علاقه مندی
0 محصول سبد خرید
حساب کاربری من