8 نکته هنگام خرید تجهیزات فست فود و رستوران

8 نکته هنگام خرید تجهیزات فست فود و رستوران

8 نکته هنگام خرید تجهیزات فست فود و رستوران: فرآیند انتخاب تجهیزات مناسب برای آشپزخانه رستوران و فست فود شما می تواند با مشارکت سرآشپز، اولویت بندی نیازهای شما ، کار با یک فرد با تجربه فروشنده تجهیزات فست فودی معتمد و موارد دیگر آسان تر شود. استفاده از آشپزخانه رستوران و فست فود و خرید لوازم آن شباهت زیادی به جواب دادن یک معمای عظیم دارد. این به زمان و تفکر دقیق نیاز دارد و همه قطعات باید کاملاً در کنار هم قرار بگیرند تا به نتایج مطلوب برسند. اگر هر یک از قطعات به درستی خریداری نشده باشد یا در مکان نامناسبی قرار گیرد، تشخیص آن آسان نخواهد بود و محصول نهایی که همان منوی غذایی شما و غذای قابل سوتان برای مشتری می باشد ناقص خواهد بود. یکی از مهمترین قطعات معمایی آشپزخانه رستوران و فست فود شما علاوه بر دکوراسیون و نورپردازی آن، تجهیزات آن است. از وسایل بزرگ مانند یخچال و فریزر گرفته تا وسایل کوچکتر مانند غذاسازها و میکسرها و حتی فیلتر هنی پنی فرای مستر و هر وسیله ای نقشی اساسی در تبدیل مواد به غذاهای خوشمزه برای مشتریان شما دارد. با زیاد بودن شرکت ها و برنده ها برای خرید تجهیزات فست فود و آشپزخانه، کاملاً طبیعی است که برای کمک به تصمیم گیری صحیح در جستجوی هر چه بیشتر اطلاعات باشید. به همین دلیل ما لیستی از مهمترین ملاحظاتی را که باید هنگام خرید تجهیزات رستوران در نظر بگیریم، تهیه کرده ایم. در این مقاله به بیان 8 نکته ای که باید هنگام خرید تجهیزات فست فود و رستوران در نظر بگیرید پرداخته ایم. تا انتهای این مطلب همراه ما باشید:

8 نکته هنگام خرید تجهیزات فست فود و رستوران

1. از آشپزتان برای خرید لوازم فست فود کمک بگیرید

بسیاری از تجهیزات و لوازمی که آشپزخانه رستوران و فست فود شما از نظر تجهیزات به آن نیاز دارد، مربوط به منو خواهد بود و شما به سختی می توانید فردی را پیدا کنید که آن منو را بهتر از آشپز تهیه کننده آن تهیه کند یا یکبار دیگر آن را اجرا کند. آشپزخانه  بخش همیشه فعال یک فست فود و یا یک رستوران است. حداقل، سرآشپز شما باید لیستی از تجهیزات لازم را ارائه دهد، اما اگر از مدل های خاص یا مارک های خاص برای شما اطلاعاتی نیز جمع آوری کند و در اختیارتان قراد دهد تا شما استفاده کنید، خیلی مفیدتر و بهتر خواهد بود. زیرا این افراد در این زمینه دارای تخصص می باشند و بیشتر در جریان هستند که از چه لوازمی بهتر است استفاده کنید. بینش آنها در مقایسه ویژگی ها و عملکردهای مختلف ارزشمند خواهد بود. حتی ممکن است آنها بتوانند از هزینه بیشتر شما برای خرید یک دستگاه بلا استفاده جلوگیری کند که در واقع در زمان ابتدایی کار شما برای پخت و پز  لازم و ضروری نخواهد بود! اما باید توجه داشته باشد تا کوچکترین لوازم مورد نیازتان را در لیست قرار دهد مانند فیلتر هنی پنی، فرای مستر در صورتیکه دستگاه سرخ کن آن را در لوازم آشپزخانه فست فود خود دارید قطعه بسیار پر مصرفی برای شما می باشد.

2. خرید تجهیزات خود را در اولویت قرار دهید.

شروع فرآیند خرید تجهیزات فست فود بدون استراتژی مشخص در مورد مکانی که می خواهید بودجه خود را تخصیص دهید، می تواند به سرعت برچسب قیمتی بالاتر از آنچه برای آن برنامه ریزی کرده اید را برای شما ایجاد کند.

سازماندهی لیست تجهیزات خود که توسط آشپز خود و یا افراد با تجربه بسیار ضروری است به شما کمک می کند تا تصمیم بگیرید که برای چه قطعاتی باید حق بیمه پرداخت کنید و کدام یک را نباید پرداخت کنید. این نمونه ای است که در آن بینش آشپز شما بطور ویژه ارزشمند خواهد بود.

شروع فرآیند خرید تجهیزات فست فود

3. بهره وری انرژی را در خرید تجهیزات فست فود و رستوران در نظر بگیرید

بودجه بندی برای تجهیزات فست فود جدید باید بیش از در نظر گرفتن هزینه اولیه هر قطعه باشد. همچنین مهم است که هزینه های مادام العمر مرتبط با راه اندازی آنها، از جمله انرژی مورد نیاز را در نظر بگیرید.

این نکته به ویژه هنگام انتخاب قطعاتی که به بیشترین میزان انرژی احتیاج دارند مانند واحدهای برودتی شما که به صورت شبانه روزی کار می کنند بسیار مهم است! انتخاب مدلی که با مصرف انرژی کارآمدتر باشد مطمئناً در دراز مدت به نفع شما خواهد بود، حتی اگر به این معنی باشد که در ابتدا کمی بیشتر هزینه کنید.

4. انطباق با مقررات بهداشت

اداره هر شغلی به معنای انطباق با انواع کدها و مقررات است که برای محافظت از رفاه مشتریان، کارمندان و مردم اجرا می شود. رستوران ها تفاوتی ندارند و حتی مسئولیت حفظ ایمنی غذایی که سرو می کنند نیز بر عهده آنهاست.

چنین قوانینی از طرف نهادهای حاکمیتی تهیه خواهد شد و براساس مکان خاص شما متفاوت خواهد بود، اما مکان خوبی برای شروع آشنایی با برخی از دستورات اساسی تعیین شده توسط سازمان ایمنی و بهداشت شغلی (OSHA) و غذا و اداره دارو (FDA). توجه به فیلتر هنی پنی و فرای مستر در بهداشت سرو غذا بسیار نکته مهمی میباشد. زیرا استفاده از خرده های سوخته شده مواد غذایی طعم سرخ شده غذای مشتری را تغییر می دهد و از کیفیت و بهداشت آن کم بکند.

5. تجهیزات متناسب با اندازه آشپزخانه شما

واحد برودتی بزرگ که شما به آن نگاه می کنید ممکن است یک گزینه عالی باشد و حتی ممکن است در بودجه شما باشد، اما آیا واقعاً در آشپزخانه رستوران شما جای می گیرد و فست فود شما به همجین یخچال بزرگی نیاز دارد؟

مطمئن شوید که با درک روشنی از نوع فضایی که برای هر قطعه اختصاص داده اید، وارد مراحل خرید می شوید و با توجه به آن خرید می کنید! ممکن است وسوسه شوید که چیدمان کلی آشپزخانه خود را تنظیم کنید تا فضایی را برای واحدی که قلب خود را روشن کرده اید تنظیم کنید، اما احتمالاً این یک واکنش زنجیره ای از تنظیمات را ایجاد می کند که در نهایت کار ساخت آشپزخانه را بسیار دشوارتر می کند.

تجهیزات متناسب با اندازه آشپزخانه

6. مراحل ساخت و خدمات آشپزخانه شما

جریان فعالیت در آشپزخانه به سبک خدماتی که ارائه می دهد بستگی خواهد داشت. وسایلی که برای آشپزخانه انتخاب می کنید باید مکمل آن فعالیت ها باشد.

از خود بپرسید که غذا و پرسنل چگونه در آشپزخانه حرکت می کنند و کدام یک از تجهیزات این حرکت را به حداکثر می رسانند. یک اجاق گاز معمولی ممکن است برای رساندن موارد منو به دمای مناسب، گزینه خوبی باشد، اما ممکن است برای یک رستوران سرویس سریع که ظروف را به صورت طرح خط مونتاژ درست می کند، مناسب ترین نباشد. در این سناریو، یک اجاق نقاله بهترین گزینه شما برای نگه داشتن غذا در حین پختن به صورت منظم است. برای ارزیابی چگونگی کمک به کارایی کلی آشپزخانه، یک فرآیند فکر مشابه را برای هر یک از تجهیزات اصلی آشپزخانه خود دنبال کنید.

7. سبک فست فود و رستوران شما

این نکته شاید بیشترین کاربرد را در رستوران های دارای سبک آشپزخانه باز داشته باشد، که در آن عملیات آشپزخانه برای مهمانان در نمای رستوران قابل مشاهده است، اما هنوز هم برای هر نوع سرویس دهی مواد غذایی ارزشمند است.

میهمانان هنگام ایجاد تصور از تأسیسات، صرفاً وعده غذایی خود را در نظر نمی گیرند. آنها کل تجربه را شامل می شوند، که شامل آنچه می شنوند، بو می کنند و می بینند. اگر مهمانان شما قادر به دیدن آشپزخانه هستند، یا حتی نگاهی اجمالی به آن می اندازند، می خواهید تحت تأثیر قرار بگیرند. اگر دو نوع مختلف از تجهیزات در غیر این صورت قابل مقایسه هستند ، شیک تر را انتخاب کنید! مهمانان شما قدردان آن خواهند بود.

دستگاه سرخ کن صنعتی

8. تجهیزات شما درجه یک و قابل اعتماد باشد

تجهیزات آشپزخانه صنعتی شما یک سرمایه گذاری قابل توجه است که برای موفقیت آن حیاتی است. در اطمینان از انتخاب صحیح آن نباید احساس کنید که خودتان هستید. کار با فست فود کوچک مناسب می تواند تفاوت بین این مرحله را که یک تجربه هیجان انگیز است و شما را یک قدم به یک آشپزخانه زیبا نزدیک می کند و یک آزمایش سخت استرس زا را ایجاد کند. مدت زمان فعالیت آنها و پاسخگویی پرسنل خود را در نظر بگیرید. بهترین ها مانند اولویت با شما رفتار می کنند، در حالی که مواردی که باید از آنها اجتناب کنید فقط مانند یک فروش دیگر با شما رفتار می کنند.

هیچ داده ای یافت نشد

ارسال سریع

سریع بدستتان میرسد.

خرید مطمئن

با اطمینان خرید کنید.

پشتیبانی 24/7

همیشه هستیم.

پرداخت سریع

پرداخت شتابی.

محصول اورجینال

لذت خریدی مطمئن.

سبد خرید
ورود

هنوز حساب کاربری ندارید؟

WeCreativez WhatsApp Support
در رابطه با قیمت محصولات فست فود شاپ سوالی دارید؟ من میتونم پاسخگوی سوال شما باشم!
👋 سلام من سروش هستم چطور میتونم کمکت کنم؟
فروشگاه
0 علاقه مندی
0 محصول سبد خرید
حساب کاربری من