شرایط ملک در،راه اندازی رستوران

شرایط ملک در،راه اندازی رستوران

شرایط ملک در،راه اندازی رستوران : مراحل راه اندازی رستوران یکی از حساس ترین  مشاغل به حساب می آید،ممکن است از دیدگاه بسیاری از افراد که نسبت به این شغل اطلاعاتی ندارند کار راحتی تلقی گردد، اما به واقع جزئیات بسیاری را شامل می شود.

شرایط ملک در،راه اندازی رستوران

در بازار رقابت امروز که هر روزه شاهد افتتاح رستوران مختلف در سطح کشور می باشیم،رعایت این نکات و جزئیات بسیار حائز اهمیت بوده و درواقع یک برگ برنده محسوب میشود.

اما در عین این دشواری ها و چالش ها بعداز افتتاح یک رستوران و بعد از اینکه این قطار بر ریل خود سوار شد،سختیهای آن با رعایت چک لیستهای روزانه مدیریتی و اجرایی و برنامه ریزی دقیق بسیار تسهیل شده و برجاذبه های بسیار آن در کنار سودآوری آن افزوده میشود و در عین اینکه باید متذکر شوم که این شغل یکی از پررونق ترین و پرسودترین مشاغل نیز محسوب میشود و همین سودآوری باعث جذب بسیاری از سرمایه گذاران در این حوزه گردیده است.

بزرگی و کوچکی رستوران

بزرگی و کوچکی رستوران و پروژه مهم نیست،مهم اینست که آیا ما در قدم اول برای راه اندازی رستوران مان برنامه ریزی داریم یا نه، بسیاری از سرمایه گذاران بر این تصورند که با سپردن امور راه اندازی به یک تیم مجرب هزینه های خود را بالا میبرند و اینکه خودشان هم میتوانند این امر را بعهده بگیرند،اما باید گفت که نگاه تخصصی در راه اندازی رستوران مبنی بر ایجاد هزینه اضافه که نیست بلکه مبنی بر سرمایه گذاری صحیح و چه بسا که یک بیمه گذاری صحیح و اصولی می باشد.

 

انتخاب ملک بر حسب میزان سرمایه

با سنجیدن شرایط و بررسی اوضاع و با اقدامی هوشمندانه مبادرت به کسب و کاری خوب و غیر تکراری نمایید.تداوم کیفیت،خدمات مداوم و یکسان عوامل موفقیت و شکست رستوران ها،است.

گاها پیش آمده که به یک رستوران عادت می کنیم و بعد از مدتی ناگهان متوجه تغییر ناگهانی در سیستم آن می شویم و وقتی علت را جویا می شویم متوجه تغییر در کادر آشپزی و یا پذیرایی این رستوران می شویم.

امکان سنجی بررسی شرایط منطقه ای

موارد دیگر در امکان سنجی بررسی شرایط منطقه ای است باید بررسی نمائیم که چه نوع رستورانی می خواهیم احداث نمائیم برای مثال رستوران ایرانی یا رستوران ملل و یا رستوران ایتالیایی یا کافه رستوران و… که این بستگی به این موضوع دارد که ما آیا رقیبی با همان کاربری در آن منطقه و نزدیکی داریم؟

شرایط اقتصادی منطقه

در قدم بعد بررسی شرایط اقتصادی منطقه وبررسی رقبا جهت قیمت گذاری در منو بسیار مهم است.

تحقیقات نشان داده رستورانهای تازه کاری که بعد از مدت کوتاهی حداقل زیر شش ماه از افتتاحشان می گذرد و مبادرت به تغییر قیمتهامی دهند،درصدشکستشان بسیار بیشتر از رستورانهایی ست که قیمت خود را به صورت اصولی و با درصدی معقول پس از یکسال تغییر می دهند.

 قیمت گذاری با  کارشناسی دقیق

پس باید در قدم اول و قبل از افتتاح رستوران در زمان تنظیم منو با یک کارشناسی دقیق قیمت گذاری کنیم،تا مجبور به تغییر قیمت زود هنگام نشویم و این مستلزم کنترل هزینه های سربار و بسیاری از نکات کارشناسی دیگر است که بهتر است برای این امور حتما یک شخص کارشناس را برگزینید تا به شما در امور راه اندازی مشاوره داده و کمک نماید.

هر سرمایه گذاری که به دنبال احداث یک رستوران موفق است ابتدا باید با یک آنالیز دقیق سرمایه خود را در بخشهای مورد نیاز تخمین بزند تا در بین کار با کسری موجودی مواجه نشود که این موضوع در بین بسیاری از سرمایه گذاران مشهود است و آنها را با مشکل مواجه می نماید.

با توجه به شرایط ملک در کشورمان و تغییراتی که هر روز در قیمت ها شاهد هستیم قطعا این گزینه که جهت احداث رستوران ملک از آن خود شخص باشد بهترین و ایده آل ترین حالت می باشد.

رهن کردن ملک،رستوران

شرایط ملک در،راه اندازی رستوران : گزینه ای که بسیار کمک میکند تا زودتر رستوران رونق پیدا کند رهن کردن ملک است اما بدیهی است که صاحبان ملک هم به این موضوع رضایت نمی دهند و به صرف آنهاست که اجاره بیشتری بگیرند.

اما اگر بخواهیم واقع بینانه فکر کنیم هر فردی که میخواهد رستوران احداث نماید تا جایی که میتواند باید پیش پرداخت بیشتری در خصوص ملک بپردازد تا مبلغ اجاره بها کسر گردد و در این صورت است که سرمایه گذار آرامش خاطر بیشتری خواهد داشت که این خود یک از اصول مدیریتی غذا و نوشیدنی (F&B) می باشد.

مدت زمان قرارداد ملکی رستوران

شرایط ملک در،راه اندازی رستوران

در قدم بعد مدت زمان قرارداد ملکی رستوران میباشد،بسیار پیش آمده که یک رستوران پس از یکسال فعالیت با یک قیمت سرسام آور در سال بعدی قرارداد مواجه میشود ،زیرا که برای مثال مالک شاهد این بوده که ملک او رونق گرفته پس باید اجاره بیشتری دریافت نماید و نمی داند که با اینکار باعث ویرانی ملک خود میشود، چون همینطور که ما انسانها با داشتن سوء پیشینه دچار مشکلاتی میشویم هر ملک هم با عوض کردن دو تا سه مستاجر دچار سوء پیشینه میشود و دیگر کسی به فکر اجاره آن نمی افتد.

شرایط ملک در،راه اندازی رستوران : قواعد حرفه ای گری میگوید مدت اجاره یک ملک برای احداث رستوران باید حداقل سه سال تا پنج سال باشد ،البته با توافق افزایش قیمتی معقول ، بصورت سالیانه.

برای مثال 10 تا 15 درصد به ازای هر سال زیرا که در قدمهای بعدی شما باید برای طراحی و دکوراسیون ،خرید تجهیزات و ادوات آشپزخانه،مبلمان و بسیاری از مسائل دیگر هزینه هایی را در نظر بگیرید که این قطعا برای قرارداد یکساله توجیه پذیر و قابل بازگشت نیست.

بیشتر بخوانید:

_______________________________

هزینه راه اندازی فست فود

تجهیزات آشپزخانه صنعتی

هیچ داده ای یافت نشد

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

ارسال سریع

سریع بدستتان میرسد.

خرید مطمئن

با اطمینان خرید کنید.

پشتیبانی 24/7

همیشه هستیم.

پرداخت سریع

پرداخت شتابی.

محصول اورجینال

لذت خریدی مطمئن.

سبد خرید
ورود

هنوز حساب کاربری ندارید؟

WeCreativez WhatsApp Support
در رابطه با قیمت محصولات فست فود شاپ سوالی دارید؟ من میتونم پاسخگوی سوال شما باشم!
👋 سلام من سروش هستم چطور میتونم کمکت کنم؟
فروشگاه
0 علاقه مندی
0 محصول سبد خرید
حساب کاربری من