سردخانه معمولا از اسكلت آهني يا بتون مسلح با كف بتون آرمه یا ساندویچ پنل به دو صورت ثابت و متحرک ساخته مي شود. به طور عمده سردخانه يك طبقه هستند تا استفاده از جرثقيل هاي متحرك چرخدار براي جابجا كردن محموله در آنها ميسر باشد.
عايق بندي
ديوارها، كف و سقف بايد عايق بندي شده باشند. معمولا عايق بندي به اين صورت است كه از داخل سردخانه به خارج به ترتيب يك لايه از مواد غير قابل نفوذ به آب اغلب از جنس رزين ها (بسپار)، يك لايه عايق به قطر تقريبي 10 سانتي متر از جنس پشم شيشه يا اسفنج پلي استيرن يا مواد مشابه، يك لايه ديگر از مواد غير قابل نفوذ به آب از جنس لايه اول و لايه آخر بتون مسلح است.
انجماد، به دو گروه قابل تقسيم می باشد:
بالاي صفردرجه
از اين نوع دستگاهها براي موادغذايي مانند كنسرو گوشت، شير، خامه، ماست، سالادهاي آماده، گوشت كاملا پخته، كره، مارگارين، پنير، ميوه و سبزيهاي تازه مي توان استفاده كرد.
زير صفردرجه
از اين نوع دستگاهها براي نگهداري مواد غذايي مانند: ماهي تازه، انواع گوشت، سوسيس، گوشت چرخكرده و ماهي مي توان استفاده كرد.