10 مرحله راه اندازی خط تولید ساندویچی

راه اندازی خط تولید ساندویچی

10 مرحله راه اندازی خط تولید ساندویچی : توجه به تغذیه یکی از خصلت‌های مهم ایرانی‌ها است . بسیاری از مردم بر این باورند که کسب و کارهای شکمی همیشه جواب می دهد. احتمالا فست فودها و ساندویچی ها یکی از همین مصادیق هستند. فرقی نمی کند یک فست فود مدرن و زنجیره ای داشته باشید یا یک ساندویچی کوچک در یک کوچه خلوت. فست فودها، رستوران‌ها، ساندویچی‌ها و مراکز بیشماری هستند که که با ایده‌های متنوع و جدید سنتی و مدرن ایجاد می‌شوند تا به این نیاز جامعه پاسخ بدهند. امروزه شاهد هستیم که هر روز بر تعداد کسانی که وارد کسب و کارهای مرتبط با مواد غذایی هستند افزوده می‌شود زیرا تقاضای این بازار همیشگی است و با توجه به رشد جمعیت و تغییراتی که در سبک زندگی مردم شاهد هستیم پیش‌بینی می‌شود روز به روز این تقاضا بیشتر هم بشود. یک مرکز تهیه غذا را به روش‌ها و با هزینه‌های مختلفی می‌توان راه‌ اندازی کرد یکی از همین مراکز راه اندازی خط تولید ساندویچی است که می توانید بصورت کارخانه شروع به فعالیت کنید و یا در مغازه کوچک ساندویچی خود راه اندازی خط تولید ساندویچی را تجربه کنید. اگر شما از علاقه مندان به راه اندازی خط تولید ساندویچی به این 10 مرحله راه اندازی خط تولید ساندویچی که برایتان در ادامه مطلب آورده ایم دقت کنید تا بتوانید با قدرت و دقت بالا وارد این حرفه پر سود شوید:

راه اندازی خط تولید ساندویچی با چند روش کم هزینه

ساندویچی‌ها طرفداران خود را دارند و باید گفت که تنها سرمایه‌گذاری زیاد برای راه‌اندازی یک رستوران ضامن موفقیت آن نیست. بسیاری از مغازه‌های کوچک ساندویچی در شهر وجود دارند که حتی از رستوران‌های بزرگ درآمد بیشتری دارند و این به دلیل آن است که توانسته‌اند در کسب و کار خود خلاقیت داشته باشند و طعم و کیفیت متفاوتی را به مشتریان خود عرضه کنند پس اگر بتوانید با یک ایده جدید و همچنین کار و تلاش زیاد اقدام به راه اندازی خط تولید ساندویچی دنج و دوست‌داشتنی کنید احتمال موفقیت تان زیاد است.راه اندازی خط تولید ساندویچی توانمندی خاصی می باشد. از آنجایی که راه اندازی خط تولید ساندویچی باید به شکلی باشد که دارای صرفه اقتصادی هم باشد، لذا ما پیشنهاد میشود که قبل از انجام و خرید تجهیزات راه اندازی خط تولید ساندویچی حتی استعلام قیمت تجهیزات رستوران ، با افراد با تجربه و مشاوران در این زمینه مشورت کنید و راهنمایی بگیرید.

10 مرحله راه اندازی خط تولید ساندویچی

10 مرحله راه اندازی خط تولید ساندویچی

10 مرحله راه اندازی خط تولید ساندویچی

راه اندازی خط تولید ساندویچی یکی از مشاغلی است که فروش خوبی دارد و نیاز به سرمایه زیادی ندارد(البته در ابتدای کار) شغل ساندویچی طرفداران مخصوص خود را دارد اگر بتوانید در این شغل خلاقیت به خرج دهید مطمئن باشید میتوانید درآمد خوبی کسب کنید. با ما همراه باشید تا 10 مرحله راه اندازی خط تولید ساندویچی را برای شما بیان کنیم:

1-سرمایه لازم برای ساندویچی

یکی از خوبی های این شغل این است که در ابتدای کار سرمایه زیادی نمی‌خواهد اما اگر رفته رفته کار شما رو به بهبودی باشد مسلما باید سرمایه بیشتری را صرف مغازه خود کنید.

2-حداقل متراژ ساندویچی

برای شروع این کار بهتر است ابتدا یک مغازه متراژ پایین حدودا 50 متری را انتخاب کنید. رهن و اجاره مغازه بستگی به شهر و استان خود شما دارد اما اگر با یک مغازه‌ای که اجاره کمتری می‌گیرد شروع کنید بهتر است ؛زیرا تا زمانی که مغازه شما به قول معروف جا بیفتد زمان میبرد و ممکن است اوایل کار درآمد زیادی نداشته باشید.

3-سرمایه لازم برای تهیه تجهیزات ساندویچی

سرمایه مورد نیاز برای وسایل مورد استفاده درمغازه حدودا 15 الی 20 میلیون تومان می‌باشد.

تجهیزات مورد نیاز برای راه اندازی خط تولید ساندویچی شامل مارد زیر می باشد:

دستگاه گازفر/ دستگاه گازفر فلافل/ دستگاه گاز فر چندکاره(فلافل،همبرگر،سوسیس،هات داگ)/ یخچال ایستاده مخصوص نوشیدنی/یخچال های ویترینی/یخچال فریزر/تاپینگ سبزیجات /تاپینگ ترشیجات/دستگاه سرخ کن سیب زمینی /دستگاه سرخ کن فرچیپس /دستگاه ذرت مکزیکی/اسنک ساز/دستگاه همبرگرزن دستی/دستگاه برگر ذغالی/دستگاه کباب ترکی/دستگاه مرغ بریانی/کاردک همبرگر/دستگاه هات داگ پز

راه اندازی خط تولید ساندویچی

راه اندازی خط تولید ساندویچی

4- تهیه محصولات مصرفی مورد نیاز

فلافل/همبرگر/همبرگر مخصوص ۶۰ درصد/همبرگر مخصوص ٩۰ درصد/کباب لقمه/کالباس خشک/قارچ/پنیر پیتزا/پنیر ورقه‌ای/سوسیس آلمانی/سوسیس کوکتل/سوسیس بلغاری/سوسیس بندری/هات داگ/هات داگ پنیری/تخم مرغ/ژامبون/جگر/گوشت/مرغ/سالاد الویه

شما میتوانید همه این دستگاه ها و محصولات غذایی در مغازه خود در صورت نیاز مورد استفاده قرار دهید.

5- سرمایه انسانی مورد نیاز برای ساندویچی

در اکثر مغازه های ساندویچی با متراژ پایین یک الی دو نفر کارگر می‌توانند کار کنند. اما اگر قصد دارید مغازه ساندویچی شما متراژ بالای داشته باشد باید از چند کارگر یا همان نیروی انسانی استفاده کنید که دارای مهارت در زمینه ساندویچی باشند.

مهارت در کار ساندویچی خیلی مهم است خوشمزه بودن غذاها تزئینات غذایی همگی به کسی بستگی دارد که ساندویچ را تهیه می‌کند.

برخی از مغازه های ساندویچی یا همان اغذیه فروشی ساندویچ های مخصوص مغازه خود را دارند که دستور پخت آن را فقط آشپز یا همان ساندویچ زن میداند و این یک امتیاز مهم برای کسب درآمد است پس مهارت در کار خیلی مهم است.
در انتخاب نیرو های انسانی سعی کنید دقت داشته باشید زیرا نوع برخورد بامشتری ،شخصیت کارگر شما، تیپ کارگر شما ،مرتب بودن کارگر شما ،رعایت کردن بهداشت فردی کارگر همگی در جذب مشتری تاثیرات فراوانی دارد.

راه اندازی خط تولید ساندویچی

راه اندازی خط تولید ساندویچی

6 -مهارت در کار ساندویچی

در این کار مهارت آشپزی و آشنایی با فوت و فن آشپزی حرف اول را میزند. شما اگر با آشپزی کردن آشنایی داشته باشید و مهارت در این کار را داشته باشید می‌توانید با خلاقیت و خلق یک دستپخت عالی مشتریان بیشتری را سمت خود جذب کنید.

یا شما می‌توانید آشپزی را استخدام کنید که با مهارت و فوت و فن های ساندویچی آشنایی داشته باشد. در سطرهای بالا گفتیم که برخی مغازه های ساندویچی هستند به علت وجود مهارت و خلاقیت در کار باعث شده‌اند خود ساندویچ تازه‌ای خلق کنند که مشتریان زیادی را به سمت خود جذب کنند.شما میتوانید مهارت آشپزی را در همین سایت دنبال کنید و بیشتر با فوت و فن های ساندویچی و طرز تهیه انواع ساندویچ آشنا شوید.

7-انتخاب بهترین مکان برای راه اندازی ساندویچی

موقعیت مکانی و فضای بیشتر در مغازه تاثیر فروانی برای راحتی مشتریان دارد. این موضوع را در خاطر داشته باشید که هدف اصلی شما باید رضایت حال مشتری باشد.

هرچه فضای داخل مغازه شما بازتر باشد و مسیر آمد و رفت برای مشتریان بیشتر باشد بهتر است؛ زیرا تنگی جا موجب آزار و اذیت میشود و طبیعتاً بخاطر تنگی جا مشتری از مغازه شما دفع میشود .

موقعیت مکانی شما نیز خیلی مهم است اگر در مسیرهای فرعی باشید در معرض دید مردم نیستید و شاید یکسال تا دوسال طول بکشید که اسم مغازه شما سرزبان ها بیفتد اما اگر مغازه شما در مکان های پر تردد شهر باشد یا مرکز اصلی شهر یا همان بازار اصلی شهر باشد باعث میشود زودتر مردم با مغازه شما آشنا شوند.

مسیر های فرعی یا محله ها مشتریان زیادی را برای شما جذب نمیکند مگر کسانی که در آن محدوده زندگی کنند از شما محصولی را خریداری کنند.

اما اگر در مسیر اصلی باشد مردم به آسانی میتوانند به مغازه شما دسترسی داشته باشند،و به نوعی از همه مردم شهر یا استان خود میتوانید مشتری داشته باشید.

اگرشهر شما محل تردد ماشین های مسافربری یا ترانزیتی است میتوانید در کنار پمپ بنزین ها که مکان خوبی برای دایر کردن مغازه ساندویچی شما خواهد بود استفاده کنید و در طول روز نیز مشتریان فراوانی از طریق مسافرت های روزمره برای شما می‌آید.

راه اندازی خط تولید ساندویچی

راه اندازی خط تولید ساندویچی

8-گواهی بهداشت داشته باشید

برای راه اندازی این شغل باید گواهی بهداشت داشته باشید و پس از گذراندن دوره های بهداشت و گرفتن جواز کسب اقدام به گشودن مغازه خود کنید.

9-منو تهیه کنید

یک منو از انواع ساندویچ ها، پیتزا، سالاد، انواع نوشیدنی و… کنید . برای نوشتن نوع ساندویچ از اسامی جذاب که حس کنجکاوی مشتری را تحریک کند ، استفاده کنید وبه قیمت ها نیز توجه داشته باشید زیرا اگر قیمت ها بسیار بالا باشند و با خدمات ارائه داده شده شما هماهنگ نباشند ، نمی توانید مشتری جذب کنید .

10-تبلیغات اهمیت فراوانی دارد

تبلیغات را فراموش نکنید. قبل از شروع کارتان به تبلیغ کردن خلاقانه اقدام کنید تا حس کنجکاوی مشتریان را تحریک نمایید . برای تبلیغات ازشبکه های اجتماعی کمک بگیرید و با ایده های خلاقانه کسب و کار خود را تبلیغ کنید.

توصیه هایی برای تهیه تجهیزات راه اندازی خط تولید ساندویجی

سعی کنید وسایل مورد نیاز اعم از گازفر ، ساندویچ پز ،دستگاه سرخ کردن سیب زمینی،تاپینگ سبزیجات و ترشی جات (کاسه هایی که خیارشور گوجه ترشیجات سبزیجات و… را داخل آن قرار می‌دهند تا مشتری به دلخواه خود از هرکدام را که خواست بردارد) را به صورت دسته دوم خریداری کنید زیرا هم قیمت پایین تری دارند هم کاری که کالای دسته اول برای شما انجام میدهد کالای دسته دوم نیز انجام می‌دهد.

اما دستگاه های مانند یخچال را حتما به صورت آکبند خریداری کنید زیرا اگر دسته دوم بخرید ممکن است یخچال دارای نشتی باشد و گاز خارج کنید که این امر باعث فاسد شدن مواد غذایی که در یخچال نگهداری می‌کنید می‌شود.

تجهیزات خط تولید کلاب

حداقل تجهیزات مورد نیاز برای خط تولید ساندویچ های سرد آماده مصرف (به روش کلاب) و با نان باگت

– ماشین آلات تهیه خمیر و پخت نان ( در صورت نیاز )

– میزهای استنلس استیل

– ظروف استیل

– وانهای استیل جهت شستشو سبزیجات (درصورت نیاز)

– نقاله استیل و یا پلیمر فشرده مجاز برای مواد غذایی

دستگاه اسلایسر ( Slicer )

– دستگاه خردکن سبزیجات (در صورت نیاز)

– دستگاه برش ( Cutter Machine )

– دستگاه بسته بندی با اتمسفر اصلاح شده ( MAP )

– دستگاه چاپگر و برچسب زنی

– جهت تولید ساندویچ های سرد آماده مصرف با نان باگت وجود دستگاه برش نان الزامی می باشد.

راه اندازی خط تولید ساندویچی

راه اندازی خط تولید ساندویچی

نکته مهم در راه اندازی فست فود و ساندویچی

راه اندازی خط تولید ساندویچی حساسیت زیادی دارد زیرا به سلامتی مردم مربوط است بنابراین برای عرضه کننده مسئولیت زیادی را به همراه دارد و در آن باید موارد بهداشتی را کاملا رعایت کرد.باید بدانید که این شغل تعطیلی ندارد و باید همیشه در دسترس باشد. برای موفقیت در این شغل باید ساعات طولانی مشغول کار باشید. با آرزوی موفقیت برای همه شما عزیزان در راه اندازی خط تولید ساندویچی

هیچ داده ای یافت نشد

ارسال سریع

سریع بدستتان میرسد.

خرید مطمئن

با اطمینان خرید کنید.

پشتیبانی 24/7

همیشه هستیم.

پرداخت سریع

پرداخت شتابی.

محصول اورجینال

لذت خریدی مطمئن.

سبد خرید
ورود

هنوز حساب کاربری ندارید؟

WeCreativez WhatsApp Support
در رابطه با قیمت محصولات فست فود شاپ سوالی دارید؟ من میتونم پاسخگوی سوال شما باشم!
👋 سلام من سروش هستم چطور میتونم کمکت کنم؟
فروشگاه
0 علاقه مندی
0 محصول سبد خرید
حساب کاربری من