سرخ کن از تجهیزات آشپزخانه فست فود

سرخ کن از تجهیزات آشپزخانه فست فود

سرخ کن از تجهیزات آشپزخانه فست فود : شاید شما هم یکی از افرادی باشد که قصد راه اندازی فست فود را دارید، برای راه اندازی فست فود به یکسری تجهیزات نیاز است. از جمله تجهیزات فست فود سرخ کن می باشد. سرخ کردن یکی از روش های معمول پخت در فست فودها  می باشد. که  در این فرایند حرارت توسط روغن به مواد غذایی منتقل شده و  باعث پخت مناسب مواد غذایی با طعم ویژه می گردد. در ادامه در مورد سرخ کن بیشتر توضیح خواهیم داد. با ما همراه باشید.

سرخ کن از تجهیزات آشپزخانه فست فود

سرخ کن وسیله ای است که سرخ کردن تمامی مواد غذایی را با سرعت بیشتر و در حرارتی معیت انجام می دهد. این دستگاه شامل یک المنت گرم کننده ی و یک محفظه ی روغن می باشد و دارای ساختار پیچیده ای نیست مگر بعضی از موارد که جز موارد فوق پیشرفته محسوب می شوند. در اصل سرخ کن ها از یک سبد فلزی تشکیل شده اند که مواد داخل آن قرار می گیرد و به همراه آن و داخل روغن شناور و داغ قرار می گیرند. جنس اکثر سرخ کن ها استیل یا فولاد نرم می باشد.

اکثر سرخ کن ها دارای تایمر و هشدار دهنده ی صوتی می باشند و همین طور دستگیره ای که سبد را داخل روغن پایین و بالا می برد مقیاسی برای جلوگیری از سرخ شدن بیش از حد غذا، سیستم بادگیری که موجب کاهش بوی متصاعد شده از غذای در حال سرخ شدن می شود، فیلتر روغن برای افزایش طول عمر استفاده از آن و سیستم های الکتریکی و مکانیکی کنترل درجه حرارت هستند. این دستگاه محبوب برای آماده کردن بسیاری از فست فود ها و سرخ و برشته کردن آنها به کار می روند.

سرخ کن از تجهیزات آشپزخانه فست فود

سرخ کن از تجهیزات آشپزخانه فست فود

در انتخاب سرخ کن به چه مواردی توجه کنیم؟

سعی کنید دستگاه سرخ کن انتخاب کنید که برای کار نیاز به تنظیمات پیچیده نداشته باشد و اجزای آن هم از جنسی باشد که به راحتی قابل پاک کردن و شستشو بوده و یا داخل ماشین ظرفشویی قرا بگیرد. همچنین بهتر است سرخ کن مجهز به فیلتر بو و چربی بوده تا هم بوی نامطبوعی در فضا نپیچد و هم چربی اضافه غذا گرفته شود. تمام سرخ کن ها دارای سبد می باشند که مواد غذایی برای سرخ شدن در آن قرار می گیرند.

 در برخی از سرخ کن ها به هنگام اتمام کار، سبد در داخل روغن می ماند و در برخی دیگر سبد با روغن تماس ندارد. بهترین نوع سرخکن آن است که سبد در روغن باقی نماند. در سرخ کن های استاندارد دیواره خنکی وجود دارد که باعث خنک شدن آن می شود و از داغ شدن بیش از حد جداره خارجی دستگاه جلوگیری می کند.

در بهترین سرخ کن ها هرگز روغن از دستگاه چکه نمی کند و یا حداکثر چند قطره از آن تراوش می کند اما در سرخ کن های بی کیفیت، روغن کاملاً از آن نشت می کند. در برخی از سرخ کن ها می توان مواد منجمد را مستقیماٌ داخل دستگاه قرار داد. این ویژگی باعث می شود که زمان برای یخ زدایی مواد تلف نشود. دقت کنید ظرف سرخ کن قابل جدا شدن باشد تا بتوان به راحتی آن را شسته یا در صورت امکان پذیر بودن، داخل ماشین ظرفشویی قرار داد.

با انواع سرخ کن های فست فود بیشتر آشنا شویم.

سرخ کن های رو میزی:

از این سرخ کن ها معمولا در کافی شاپ ها یا فست فود های کوچک استفاده می شود، این سرخ کن ها  داری مدلهای  برقی و  گازی بوده و همچنین تک مخزن و دو مخزن می باشند.

سرخ کن های کابین دار ساده:

این سرخ کن ها معمولا دارای مخازن بزرگ روغن می باشند که حدودا ۲۱ لیتر روغن را در خود جای داده و با حرارتی نزدیک به ۱۶۸ درجه سانتیگراد سبب پخت محصولاتی همچون سیب زمینی ، هات داگ، قارچ سوخاری، فیله سوخاری و … می گردند. البته این سرخ کن ها در بازار ایران بیشتر از نوع گازی می باشند

ولی در سایر کشورهایی که دارای منابع زیر زمینی گازی ارزان قیمتی نیستند از مدل های برقی آن استفاده می شود. البته این سرخ کن ها نیز دارای مدلهای دوقلو یا دو کابین نیز می باشند.که پیشنهاد می شود در این مدلها از تک کابین استفاده نمایید. از برندهای معتبر موجود برای این محصول در بازار ایران می توان به سرخ کن امریکن استایل و دین اشاره نمود.که امریکن استایل تقریبا ۱۰ الی ۲۰% گرانتر بوده و از کیفیت بسیار بالاتری برخوردار است.

سرخ کن های کابین دار با سیستم فیلتر روغن و پمپ:

این سرخ کن ها باتوجه به سیستم فیلتر و پمپی که دارند باعث بالا رفتن کیفیت محصول نهایی شما خواهند شد. با توجه به اینکه ذرات معلق در روغن نقش بسیار مهمی در تخریب روغن داشته و باعث بالا رفتن پروکسید روغن می گردند استفاده از سرخ کن هایی که دارای سیستم تصفیه می باشند می تواند بسیار اثر بخش باشد.

از دستگاهای موجود در ایران می توان به امریکن استایل، فرای مستر و هنی پنی اشاره نمود که از این سیستم برخوردار می باشند. این سرخ کن ها نیز دارای سه مدل تک کابین، دو کابین و سه کابین می باشند.

سرخ کن های تحت فشار با سیستم فیلتر و پمپ روغن :

همانطور که می دانید مواد غذایی از بافت های متفاوتی برخوردار می باشند و شما برای طبخ هر ماده ای به حرارت و زمان متفاوت تری نیاز دارید. محصولاتی همچون ران مرغ در مقابل فیله مرغ به مدت زمان و حرارت بیشتری برای پخت نیاز دارد و گاها برخی از افراد به جای استفاده از محصولات کریسپی ترجیح می دهند در فست فود ها مرغ هایی نرم را تست کنند.

برای اینکه شما ران مرغ نرم و لطیفی داشته باشید که بسیار خوب پخته شده باشد بهتر است از سرخ کن های تحت فشار استفاده نمایید. این سرخ کن ها در بازار ایران به نام سرخ کن مرغ سوخاری هنی پنی شناخته می شوند. اگر شما قصد راه اندازی فست فودی را دارید که در منوی آن مرغ سوخاری قرار دارد قطعا نیازمند این دستگاه می باشید.

موارد ایمنی که در هنگام استفاده از سرخ کن بایستی رعایت شود.

بهتر است سرخ کنی تهیه کرد که مطمئن باشید در هنگام کار حرارت به بدنه بیرونی منتقل نمی شود. توجه به ادعای سازنده در دفترچه راهنما می تواند در این مورد کافی باشد. همچنین حمل دستگاه باید آسان باشد که این نیز علاوه بر عدم انتقال حرارت به دسته های مناسب برای این کار نیاز دارد.

پس از بستن دریچه سرخ کن با سبد آسانسوری با رها کردن ضامن سبد محتوی غذا را به داخل روغن در حال جوشیدن فرو کنید. در واقع این کار ایمنی بسیار بالایی دارد. در صورتی که   این کار بدون بستن دریچه و دستی صورت گیرد احتمال سوختگی بسیار زیاد خواهد بود. مزیت دیگر این سبد ها این است که در مواردی که نیاز است در جریان کار غذایی به سبد اضافه شود می توان سبد را بالا آورد و پس از اضافه کردن غذا دوباره با بستن دریچه سبد را به داخل روغن پایین ببرید.

سرخ کن از تجهیزات آشپزخانه فست فود

سرخ کن از تجهیزات آشپزخانه فست فود

مهمترین نکته در هنگام خرید تجهیزات فست فود

قبل از اینکه سراغ خرید تجهیزات فست فود بروید به این نکته توجه کنید که قرار است چه منوی به مشتریان خود ارائه دهید. زیرا هر کدام از منو ها و غذا هایی که قرار است در فست فود شما سرو شود، نیاز به تجهیزات جداگانه ای دارد. فرض کنید در منوی شما پیتزا و ساندویج وجود دارد، در این صورت شما نیازی به تجهیزات مرغ سوخاری ندارید. پس قبل از تهیه تجهیزات اول منوی خود را تنظیم کنید. فراموش نکید برای انتخاب منو از مشاوره و تجربه تیم راه اندازی فست فود بهره ببرید.

قیمت سرخ کن برای راه اندازی فست فود

نکته دیگری که بسیار حائز اهمیت است بودجه شما برای خرید سرخ کن برای راه اندازی فست فود است. اگر شما در این زمینه بودجه مشکلی نداشته باشید به راحتی می توانید تجهیزات مورد نیاز خود را تهیه کنید. اما اینکه صرفا هرچه تجهیزات گرانتر باشد مرغوبتر است صدق نمی کند پس حتما از مشاوران حرفه ای کمک بگیرید. اما مشکل زمانی رخ می دهد که شما با بودجه ای ناچیز برای خرید تجهیزات فست فود دارید. اما نگران نباشید شما می توانید سرخ کن برای راه اندازی فست فودتان را با قیمت مناسب از فست فود شاپ تهیه کنید.

این نکته را در نظر داشته باشید زمانی که شما صفر تا صد راه اندازی فست فود خود را به یک شرکت راه انداز فست فود می سپارید، مطمئن باشید به دلیل این که این شرکت ها به طور مستقیم و بدون واسطه تجهیزات مورد نیاز فست فود را خریداری می نمایند، مطمئنا قیمت تجهیزات به طور قابل ملاحظه ای کاهش می یابد.

سرخ کن از تجهیزات آشپزخانه فست فود

سرخ کن از تجهیزات آشپزخانه فست فود

راه اندازی فست فود با فست فود شاپ

فست فود شاپ، با همکاری متخصصان و کارشناسان خود در بخش طراحی و راه اندازی آشپزخانه های صنعتی کافی شاپ و فست فود و کافی شاپ و هتل ها، آماده ارائه خدمات و مشاوره به شما می باشد.

این شرکت با تیم فعال و با انگیزه، کسب و کار خود را توسعه داده و قادر به گسترش روابط تجاری خود با شرکت ها و برند های معتبر دنیا می باشند. تهیه لوازم آشپزخانه صنعتی را به ما بسپارید. برای کسب اطلاعات بیشتر در زمینه راه اندازی فست فود با ما تماس بگیرید. یا می توانید به سایت www.fastfoodshop.ir مراجعه نمایید.

 

هیچ داده ای یافت نشد

ارسال سریع

سریع بدستتان میرسد.

خرید مطمئن

با اطمینان خرید کنید.

پشتیبانی 24/7

همیشه هستیم.

پرداخت سریع

پرداخت شتابی.

محصول اورجینال

لذت خریدی مطمئن.

سبد خرید
ورود

هنوز حساب کاربری ندارید؟

WeCreativez WhatsApp Support
در رابطه با قیمت محصولات فست فود شاپ سوالی دارید؟ من میتونم پاسخگوی سوال شما باشم!
👋 سلام من سروش هستم چطور میتونم کمکت کنم؟
فروشگاه
0 علاقه مندی
0 محصول سبد خرید
حساب کاربری من