آموزش راه اندازی رستوران و فست فود

آموزش راه اندازی رستوران و فست فود

آموزش راه اندازی رستوران و فست فود: یکی از کسب و کار هایی که همیشه رونق دارد، رستوران داری و راه اندازی رستوران و فست فود می باشد. مردم همیشه علاقه مند به خوردن غذا در بیرون از خانه هستند، و برای خوردن غذای درجه یک هزینه ی خوبی هم می کنند.

 رستوران فست فود خود یا نمایندگی؟

اول از همه باید تصمیم بگیرید که می خواهید فست فود را خودتان راه اندازی نمایید و یا یک نمایندگی از یک فست فود را در اختیار بگیرید. گرفتن نمایندگی یک رستوران، ریسک کار را تا حدود زیادی کاهش می دهد با اینحال تضمین کننده موفقیت شما نیز نخواهد بود.

همانطور که گفته شد اولین و بهترین مزیت گرفتن نمایندگی یا خرید امتیاز (Franchising) کاهش ریسک شروع کسب و کار است. زیرا شما کار خود را با یک اسم بزرگ شروع می کنید و تبلیغات و بازاریابی نیز توسط یک شرکت با سابقه و شناخته شده انجام می گردد.

دومین مزیت اصلی گرفتن نمایندگی فست فود، شناخت سریع می باشد. شما وقتی یک رستوران فست فود راه اندازی می کنید، عملا تا چند سال اول حتی به صورت محلی نیز اسم شناخته شده ای نخواهید بود درحالی که با گرفتن یک نمایندگی از یک اسم بزرگ، از روز اول شناخته شده خواهید بود. فرض کنید که به یک محله جدید رفته اید و می خواهید برای ناهار یک فست فود بخورید، اگر دو تا رستوران فست فود وجود داشته باشد و یکی از آنها بوف باشد و دیگری ناشناخته، کدام را انتخاب می کنید؟

حالا بگذارید کمی از معایب Franchising برای راه اندازی فست فود بگوییم:

اولین عیب گرفتن نمایندگی این است که شما باید در قبال استفاده از نام و سیستم کاری یک مبلغی را همان اول کار به آن شرکت بپردازید. همچنین شما باید همواره مبالغی را طبق قرارداد به آن شرکت بپردازید. در کل گرفتن یک نمایندگی سرمایه بیشتری می خواهد اما شانس بازگشت سرمایه بالاتر است.

دومین مشکل گرفتن نمایندگی سلب آزادی می باشد. به عنوان مثال با Frenchising دیگر شما تعیین کننده اصلی دکور، منو و… نیستید زیرا باید طبق راهنمای شرکت اصلی عمل کنید.

 انتخاب مخاطب هدف

مدیران کسب و کار و یا کارآفرین ها هیچوقت دوست ندارند این موضوع را باور کنند اما واقعیت همین است، شما نمی توانید تمامی یک بازار را بدست آورید پس بهتر است که اول مخاطب هدف خود را انتخاب کنید و سپس برنامه های خود را برای آنها بریزید. انتخاب مخاطب هدف بیشتر بستگی به موقعیت مکان رستوران فست فود، سن مخاطبین، وضعیت مالی، ترجیحات فرهنگی و دینی دارد.

مخاطبین هدف رستوران فست فود از موارد زیر تشکیل می شود :

نسل X: این نسل از افراد بین سال های ۱۳۴۵ تا ۱۳۶۰به دنیا آمده اند. این افراد برای خانواده و ارتباطات اهمیت خاصی قائل هستند، این افراد به رابطه با فرزندان خود اهمیت زیادی میدهند و نسبت به ارزش ها پایبند و حساس هستند. برای جذب این افراد محیطی را فراهم کنید که برای خانواده مناسب است و  فضای خوبی دارد.

افراد مسن: افرادی که قبل از ۱۳۴۵ به دنیا آمده اند تقریبا خصوصیاتی شبیه به هم دارند. این افراد معمولا فرزندان خود را از خانه بیرون کرده اند و از وضعیت مالی ثابت و مناسبی برخوردار هستند به همین دلیل این افراد رستوران هایی را ترجیح می دهند که خدمات رسمی ارائه کند و فضایی مناسب با خانواده داشته باشد.

نسل Y: یا نسل هزاره آن دسته از افرادی هستند که بین سال های ۱۳۶۰ تا ۱۳۸۰ به دنیا آمده اند. این دسته از افراد سه برابر بیشتر از نسل X هستند و عموما افرادی هستند که به دنبال خدمات سریع و فست فود ها می روند. در ایالات متحده ۲۵ درصد این افراد به نمایندگی های برگر و ۱۲ درصد آنها به نمایندگی های پیتزا مراجعه می کنند.

آموزش راه اندازی رستوران و فست فود

آموزش راه اندازی رستوران و فست فود

 انتخاب منو و غذا ها

یک رستوران می تواند انواع غذا ها اعم از غذا های دریایی، غذا های ملل، غذا های سنتی، فست و فود ها و… ارائه کند با اینحال از آنجا که شما تصمیم خود را برای راه اندازی یک فست فود را گرفته اید تقریبا غذاهای منو شما معلوم است.

با اینحال رستوران های فست فود نیز منو های متفاوتی دارند. به عنوان مثال برخی از فست فود های کوچک تنها به فروش فلافل می پردازند و یا برخی از آنها به فروش پیتزا یا ساندویچ های سرد می پردازند.

هر کدام را که انتخاب می کنید این را در ذهن داشته باشید که باید یک غذای با کیفیت ارائه کنید در غیر این صورت مشتری برای بار دوم به شما مراجعه نخواهد کرد و در آخر ورشکست می شوید.

 مکان رستوران فست فود

مکان رستوران فست فود بسیار مهم می باشد به این معنی که اگر شما بهترین غذا را هم ارائه کنید با اینحال اگر مکان رستوران فست فود شما در جای خلوتی باشد و دید خوبی نداشته باشد به احتمال زیاد شکست می خورید.

مکان رستوران را جایی انتخاب کنید که رفت و آمد زیادی داشته باشد و نزدیک به مراکز خرید، بازار ، دانشگاه و جاهای شلوغ باشد. در آخر به این نکته هم توجه کنید که قیمت اجاره و خرید زمین در این مناطق به مراتب بالاتر از مناطق دیگر می باشد.

یکی از مواردی که باید در انتخاب مکان رستوران فست فود در نظر داشته باشید، جای پارکینگ ماشین و مسائلی مانند طرح ترافیک و … می باشد.

 شرایط کاری در آموزش راه اندازی رستوران و فست فود

در صورتی که تا حالا تجربه کار در یک رستوران یا حتی راه اندازی یک فست فود را نداشته اید، احتمالا تصور درستی از شرایط کاری یک رستوران فست فود ندارید. حجم کاری در رستوران های فست فود معمولا بسیار سنگین است.

همانطور که می دانید به خاطر شرایط سنگین کار باید دو شیفت کارگر، گارسون و حتی آشپز داشته باشید.
بهتر است قبل از شروع هر کاری( آموزش راه اندازی رستوران و فست فود ) با یک نفر که در این صنعت است و یا قبلا در این صنعت بوده است صحبت کنید.

بپرسید که آیا اگر زمان به عقب بر می گشت بازهم این کار را انجام می دادند یا خیر. همچنین بهتر است از سود و بازگشت سرمایه آنها نیز سوال بپرسید.

 سرمایه و هزینه راه اندازی رستوران فست فود

قبل از تمامی مراحل قبل شاید بهتر باشد که ابتدا نگاهی به جیب خود کنید. ابتدا حساب کنید که چه قدر سرمایه (بدون قرض) دارید و چقدر بازگشت سرمایه خواهید داشت.

اگر برایتان مقدور است، می توانید از وام ها نیز استفاده کنید یا با طراحی یک طرح کسب و کار یا بیزینس پلن که در آن مواردی که شما را از رقبا متمایز می کند ذکر شده باشد شروع به جذب سرمایه گذار کنید. آموزش راه اندازی رستوران و فست فود .

به طور کلی برای راه اندازی رستوران فست فود باید هزینه ملک (خرید یا اجاره)، دکوراسیون، لوازم آشپزخانه، هزینه سر آشپز و کارگران، هزینه آب، برق،گاز، هزینه گرفتن نمایندگی (Franchise)، تبلیغات، بازاریابی، بیمه، مالیات و… اشاره کرد.

تمامی هزینه های بالا بستگی به مساحت مکان، موقعیت مکان و خدمات و کیفیتی که ارائه خواهید کرد دارد. فراموش نکنید که در صورتی که نمایندگی یک شرکت را بگیرید، دکوراسیون را باید طبق راهنما آنها طراحی کنید. آموزش راه اندازی رستوران و فست فود.

 زیر نظر گرفتن رقبا

بهتر است که در ابتدا به صورت محلی فکر کنید و بلند پروازی را کنار بگذارید. درصد خیلی کمی از رستوران ها در یک شهر آوازه دارند وگرنه اکثر رستوران ها فقط در یک منطقه خاص شناخته شده هستند.

پس از آنکه مکان رستوران خود را انتخاب کردید، تمام رقبای کوچک و بزرگ خود را در شعاع حداقل یک کیلومتری بررسی کنید. برای شروع باید بهترین باشید در غیر این صورت دلیلی برای انتخاب شما در برابر رقبای با تجربه و جا افتاده شما نیست.

برای بررسی رقبا عواملی مانند کیفیت غذا، قیمت غذا، تعداد مشتری ها، دکور، سرویس و… را بررسی کنید. تشخیص نوع رستوران رقیب در بررسی رقبا بسیار مهم است، به عنوان مثال یک رستوران ایتالیایی برای یک رستوران فست فود رقیب جدی نیست زیرا مخاطب هدف آنها متفاوت است به همین خاطر باید رستوران هایی را مورد بررسی قرار دهید که دارای مخاطب هدف و کلاس کار یکسان می باشند.

 بازاریابی رستوران فست فود

آموزش راه اندازی رستوران و فست فود : برای سرعت دادن به روند شناخته شدن و افزایش فروش تبلیغات و بازاریابی بسیار مهم هستند. بازاریابی و تبلیغات باید مناسب گروه هدف باشد.به عنوان مثال یکی از ایده های خوب تبلیغاتی، کادو و بادکنک دادن به کودکان می باشد. به این طریق برای دفعه بعد آن کودک پدر و مادر خود را مجبور به آمدن به رستوران فست فود شما می کند.

لطفا جهت سفارش برگه، ثبت سفارش را تکمیل نمایید.
بیشتر بخوانید:
______________________________________

راه اندازی فست فود

نکات جلب مشتری دررستوران

هزینه راه اندازی فست فود و کافی شاپ

آموزش راه اندازی رستوران و فست فود

هیچ داده ای یافت نشد

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

ارسال سریع

سریع بدستتان میرسد.

خرید مطمئن

با اطمینان خرید کنید.

پشتیبانی 24/7

همیشه هستیم.

پرداخت سریع

پرداخت شتابی.

محصول اورجینال

لذت خریدی مطمئن.

سبد خرید
ورود

هنوز حساب کاربری ندارید؟

WeCreativez WhatsApp Support
در رابطه با قیمت محصولات فست فود شاپ سوالی دارید؟ من میتونم پاسخگوی سوال شما باشم!
👋 سلام من سروش هستم چطور میتونم کمکت کنم؟
فروشگاه
0 علاقه مندی
0 محصول سبد خرید
حساب کاربری من