۷ نکته مهم قبل از راه اندازی فست فود : قبل از راه اندازی فست فود، باید اصول مهم آن را بدانید و مد نظر قرار دهید، زیرا وارد شدن به این حرفه، تصمیم چالش برانگیزی می باشد. اصول و مراحل راه اندازی فست فود به شما کمک می کنند موفقیت خود را در این زمینه تضمین کنید. در مقالات قبلی مطالب متنوعی را برای راه اندازی فست فود در اختیار شما عزیزان قرار داده ایم اما در ادامه ۷ نکته مهم قبل از راه اندازی فست فود را با شما در میان خواهیم گذاشت. تا انتهای مقاله همراه ما باشید.

7 نکته مهم قبل از راه اندازی فست فود
۷ نکته مهم قبل از راه اندازی فست فود
اگر کسی برای مشاوره به یک فرد با تجربه برای راه اندازی فست فود مراجعه کند و در زمینه راه اندازی یک فست فود مراجعه کند اولین سوالی که از او پرسیده شود این است که، آیا به این شغل علاقه دارید؟؟
تجربه نشان داده ماندن در این نوع مشاغل به چیزی بیش از علاقه نیاز دارد، داشتن شغلی با درآمد بالا می تواند وسوسه کننده باشد ولی آیا تا به حال از نزدیک با این شغل آشنا شده ایم؟؟
اگر از مدیران موفق بپرسید که در کارشان تاثیر کدام عامل برای بهبود وضعیت بیشتر بوده: اول مسائل مالی،دوم مسائل روحی روانی(علاقه،اشتیاق،انگیزه) مسلما در جواب شما اهمیت مسئله دوم را بیشتر عنوان خواهند کرد و همگی میدانیم علاقه به انجام کار باعث انگیزه و اشتیاق بالا در یک فرد خواهد بود… خلاصه بگویم اگر به این کار علاقه ندارید بهتر است وارد این شغل نشوید زیرا با توجه به هزینه های سنگین راه اندازی شما متحمل ضرر و زیان کلانی خواهید شد. حال در این قسمت از مقاله به بیان ۷ نکته مهم قبل از راه اندازی فست فود می پردازیم که شامل موارد زیر می باشد:
۱) انتخاب نوع فست فود
پیش از هر چیز، شما باید نوع فست فود خود را تعیین نمایید. در بازار به تحقیق بپردازید و ببینید چه فست فودهایی طرفداران بیش تری دارند. پیش از تاسیس فست فود، فکر کنید که آیا مایلید نمایندگی یک فست فود خاص باشید یا فست فود خودتان را افتتاح کنید. در ضمن باید نوع غذاهایی که می خواهید سرو کنید را نیز مشخص کنید. فست فودها معمولا انواع پیتزا، همبرگر، مرغ سوخاری، ساندویچ های سرد و گرم، فلافل، بورک و غیره را ارائه می دهند.
۲) انتخاب اسم فست فود
اسم فست فود شما اهمیت زیادی دارد. اسمی که پتانسیل برندینگ را داشته باشد، به خوبی در ذهن افراد باقی بماند و به سرعت معروف شود. اسم فست فود شما باید، جدید و متفاوت باشد و اعتماد مردم را جلب نماید.
انتخاب اسم برای فست فود، مرحله مهمی از تاسیس می باشد. سعی کنید از اسم های ریتمیک استفاده کنید، چون خیلی بهتر در خاطر مشتری ها می مانند. نام تجاری برگزیده باید کوتاه باشد و حس خوبی را در مشتری به وجود بیاورد.

7 نکته مهم قبل از راه اندازی فست فود
۳) هزینه راه اندازی فست فود
شما برای تاسیس فست فود به سرمایه اولیه احتیاج دارید. هزینه های تاسیس فست فود، شامل هزینه اجاره یا خرید مغازه، هزینه طراحی داخلی، هزینه اخذ مجوز، هزینه نصب تابلو، هزینه خرید لوازم، هزینه های مربوط به آب و برق و گاز، هزینه بسته بندی و ارسال غذا، هزینه تبلیغات و بازاریابی و هزینه سیستم حسابداری می شوند. برای برآورد هزینه تقریبی راه اندازی فست فود می توانید از کارشناسان فست فود شاپ مشاوره بگیرید.
بسیاری از افراد، هزینه های این کار را کم تر از حد معمول در نظر می گیرند و به همین خاطر در میانه راه به مشکل بر می خورند. اگر قصد راه اندازی فست فود دارید، ابتدا اطمینان حاصل کنید که منابع مالی شما برای این منظور کافی هستند.
۴) انتخاب محل فست فود و طرح کسب و کار فست فود
برای تاسیس فست فود، باید محلی را انتخاب کنید که رفت و آمد در آن زیاد باشد. در زمان انتخاب مکان فست فود، دسترسی ها را در نظر داشته باشید. محل فست فود شما باید طوری باشد که مشتری ها برای رفت و آمد به آن مشکلی نداشته باشند. در انتخاب محل فست فود به مشتریان هدف توجه کنید. در ضمن، شرایط جغرافیایی منطقه را در نظر بگیرید تا بهترین مکان را انتخاب کنید.
پیش از شروع به کار فست فودتان باید طرح کسب و کار تهیه کنید. در این طرح، موضوعاتی مثل هزینه های محل فست فود، هزینه خرید لوازم، دستمزد پرسنل، مقدار سرمایه در گردش، مقدار فروش، چشم اندازها، مدیران داخل، پرسنل اصلی و میزان سود مد نظر ذکر می شوند. طرح کسب و کار به ایجاد شفافیت کمک می کند و موفقیت شما را افزایش می دهد. در این بخش به برآورد هزینه های صفر تا صد راه اندازی فست فود می پردازید که مشاوره با کارشناسان فست شاپ می تواند کمک بزرگی در این زمینه برای شما بحساب آید.
۵) تجهیزات لازم برای فست فود
شما باید همه لوازم مورد نیاز برای راه اندازی فست فود را خریداری کنید تا بتوانید خدمات خود را به بهترین نحو به مشتری ها ارائه نمایید. تجهیزات و لوازم فست فود به شما کمک می کنند کارتان را سریع و راحت انجام دهید. این تجهیزات، شامل تجهیزات آماد سازی و نگهداری مواد، تجهیزات طبخ غذا و تجهیزات سرو آن هستند. از جمله لوازم مورد نیاز می توان به سرخ کن، مایکروویو، تستر، تاپینگ پیتزا، چرخ گوشت، اسلایسر، همزن، اجاق چخت برگر، هود، وزنه استیک، سینی مخصوص، کاتر پیتزا، قوطی سس و ظروف اشاره کرد.میزان و نوع لوازم به نوع فست فود شما بستگی دارد. برای مثال، اگر فست فود شما فقط مخصوص ارائه مرغ کنتاکی است، نیازی ندارد تجهیزات نامربوط را داشته باشید.
شما می توانید از مجموعه فست فودشاپ انواع تجعیزات برای راه اندازی فست فود خود را تهیه کنید.

7 نکته مهم قبل از راه اندازی فست فود
۶) مجوزهای لازم برای تاسیس فست فود
برای تاسیس فست فود، شما نیازمند اخذ مجوزهای لازم هستید. برای راه اندازی، باید مجوز کار خود را از اداره بهداشت محل زندگی خود دریافت نمایید. اداره بهداشت، اطلاعات مفیدی را در مورد مسائل بهداشتی فست فود به شما ارائه می کند. در ضمن، شما باید درباره موارد مرتبط با بهداشت غذا نیز تحقیق انجام دهید. برای این کار می توانید به اتحادیه صنف اغذیه فروشان مراجعه کرده و پرونده تشکیل دهید.به بیان دیگر باید مراحل قانونی راه اندازی فست فود را با موفقیت انجام دهید تا بتوانید کار خود را شرع کنید.
۷) استخدام پرسنل فست فود
روشن است که شما نمی توانید خودتان تنها از پس همه کارهای فست فودتان بر بیایید و احتیاج به استخدام نیرو دارید. شما باید افرادی را به عنوان آشپز، نظافت کننده، گارسون، حسابدار، مسئول خرید، پیک و … استخدام نمایید. اگر می خواهید یک فست فود موفق داشته باشید، سعی کنید افراد مجرب و ماهر را استخدام کنید.
آموزش راه اندازی فست فود
مشاوره و آموزش راه اندازی فست فود، سرمایه گذاری و جذب سرمایه گذار در صنعت فست فود، فروش تجهیزات آشپزخانه صنعتی، طراحی دکوراسیون داخلی فست فود ، طراحی منوی غذای فست فود از جمله خدمات گروه فست فود شاپ است.
شما عزیزانی که تصمیم به راه اندازی فست فود دارید می توانید از نظر کارشناسان مجرب این گروه استفاده کنید.