راهنمای خرید تجهیزات فست فود

راهنمای خرید تجهیزات فست فود

راهنمای خرید تجهیزات فست فود وقتی نوبت به افتتاح رستوران  و یا فست فود می رسد ، هزینه های راه اندازی سریع می توانند اضافه شوند. همراه با اجاره فضای تجاری ، مجوزها و هزینه های بازاریابی و تبلیغات ، لیست تجهیزات فست فود یکی از اصلی ترین هزینه های راه اندازی برای فست فود است. در خرید تجهیزات فست فود قصد شمااین است که شما می خواهید سرورها ، میزبان ها و کارمندان آشپزخانه خود را به ابزارهایی که برای انجام کار روزانه به آن نیاز دارند مجهز کنید. در این مقاله به بیان راهنمای خرید تجهیزات فست فود می پردازیم تا انتهای مقاله همراه ما باشید.

راهنمای خرید تجهیزات فست فود

راهنمای خرید تجهیزات فست فود

کدام ابزارها برای راه اندازی فست فود ضروری هستند؟

البته این بستگی به این دارد که چه نوع غذایی را سرو می کنید و چه نوع خدماتی را اجرا می کنید. مثلا یک رستوران سنتی تجهیزاتش با یک فست فودی که تخصص در تهیه برگر دارد متقاوت می باشد. پس خرید تجهیزات ضروری فست فود در گام اول به منوی شما بر می گردد.

در اینجا 21 مورد از تجهیزات مورد نیاز فست فود را برای شما بیان کرده ایم:

  1. فرها
  2. تهویه
  3. غذاسازها
  4. میکسر
  5. برش دهنده ها
  6. پیشخوان های آماده سازی غذا و تخته های برش
  7. فریزر و یخچال و فریزر
  8. لوازم ایمنی
  9. قفسه های ذخیره سازی و قفسه بندی
  10. تجهیزات پخت و پز
  11. سرویس دهنده
  12. ظروف ذخیره سازی
  13. غرق شدن
  14. سیستم نمایش آشپزخانه
  15. سیستم نقطه فروش
  16. میز بخار
  17. تجهیزات شستشو
  18. سنگ تیز کننده
  19. مایکروویو
  20. یخ ساز
  21. گریل گازی یا برقی
راهنمای خرید تجهیزات فست فود

راهنمای خرید تجهیزات فست فود

1. انواع فرهای فست فود

اجاق وسایل اصلی موجود در آشپزخانه شما است. نوع اجاق مورد نیاز شما تا حد زیادی به نوع رستوران و فست فود و غذایی که سرو خواهید کرد بستگی خواهد داشت. اگر صاحب یک نانوایی هستید ، ممکن است به همان نوع اجاق گاز رستوران های غذاخوری خوب احتیاج نداشته باشید.

انتخاب اجاق گاز می تواند یک فرآیند طولانی باشد ، به همین دلیل مهم است که بدانیم باید به دنبال چه چیزی باشیم. این فاکتورها را در انتخاب فر مناسب برای فست فود خود بخاطر بسپارید:

اندازه

میزان فضایی که در آشپزخانه دارید ، اندازه اجاق مورد نظر را تعیین می کند. نشستن و طراحی چیدمان آشپزخانه تجاری به شما کمک می کند تا بدانید واقعاً چقدر فضای لازم برای اجاق گاز خود دارید. نکته مهم دیگر این است که به این فکر کنید که چه مقدار غذا را برای تهیه در حین خدمت برنامه ریزی می کنید تا بفهمید به چه ظرفیتی نیاز دارید.

کیفیت

فر و اجاق گاز شما قلب آشپزخانه شما است ، بنابراین انتخاب چیزی که بتواند در برابر آزمایش زمان و استفاده مقاومت کند ، می تواند تفاوت موفقیت و شکست باشد. اطمینان حاصل کنید که مارک های مختلف ، بررسی ها ، ضمانت نامه ها و توافق نامه های خدمات مختلفی را که ممکن است به همراه داشته باشد .

توجه به منو

این بستگی زیادی به نوع پخت و پز شما دارد که می خواهید در فست فود خود انجام دهید. اولین قدم این است که تصمیم بگیرید آیا شما یک اجاق برقی یا گاز بخواهید. گام بعدی این است که نوع اجاق مورد نیاز خود را بفهمید. اگر در حال باز کردن یک نانوایی یا کافی شاپ هستید ، شرایط شما با یک رستوران غذاخوری خوب و فست فود متفاوت خواهد بود.

انواع فرها

نوع اجاق گاز (یا اجاق گازهای مورد نیاز شما!) شما به میزان زیادی به سرو کردن بستگی خواهد داشت. قبل از شروع جستجوی خود ، لیستی از انواع غذاهایی که تصور می کنید از آنها استفاده می کنید تهیه کنید و به شما در محدود کردن گزینه ها کمک می کند.

اجاق تجاری

اکثر رستوران ها حداقل یک اجاق گاز تجاری یا استاندارد دارند. این نوع اجاق ها برای پخت و پز حتی به سبک عالی و مناسب برای ظروف پخته شده مناسب هستند. این مورد را برای اکثر رستوران ها در نظر بگیرید.

اجاق گاز همرفت

برخلاف اجاق های تجاری ، این فرها دارای فن هایی هستند که به گردش هوای گرم کمک می کنند. اجاق گاز همرفت برای نانوایی ها ضروری است و ایده آل برای پخت چیزهایی مانند نان ، شیرینی ، پای و کلوچه ، و همچنین تست ، بو دادن و کمبود آب است.

فر ترکیبی

فرترکیبی از اجاق گاز همرفت و بخار است. مهمترین مزیت این نوع اجاق ها قابلیت انعطاف پذیری آن است. با یک اجاق ترکیبی می توانید تفت دهید ، بخار دهید ، دود کنید ، سرخ کنید ، بپزید یا کباب کنید. اجاق ترکیبی می تواند  همه این کارها را انجام دهد.

فر پیتزا

همانطور که از نام آن پیداست ، از این نوع اجاق ها برای تهیه پیتزا استفاده می شود. به دلیل دمای بالای آن ، استفاده از آن فقط به تهیه پیتزا محدود نمی شود. با یک اجاق گاز پیتزا می توانید به تهیه انواع دسرها گرفته تا گوشت ها نیز بپردازید.

اجاق نقاله

این نوع اجاق ها را احتمالاً در فروشگاه ساندویچ یا پیتزا فروشی محله خود دیده اید. در یک اجاق نقاله ، غذا از طریق نوار نقاله عبور می کند و در آنجا گرم می شود یا با سرعت و حرارت خاصی پخته می شود.

راهنمای خرید تجهیزات فست فود

راهنمای خرید تجهیزات فست فود

2. تهویه

پس از اینکه اجاق ها را مرتب کردید، می خواهید به فکر تهویه خود باشید.تهویه هوا باعث می شود که جریان هوا برای کارمندان راحت باشد.

آشپزخانه های تجاری می توانند محیطی ناخوشایند و شلوغ برای کار باشند. یک سیستم تهویه کنترل جریان هوا و کنترل دما را در کل آشپزخانه تجاری شما انجام می دهد و به حفظ محیطی دلپذیر ، تمیز و سالم برای کارکنان شما کمک می کند.

هنگام انتخاب طرح تهویه، پنج فاکتور وجود دارد که باید در نظر بگیرید:

میزان جریان حجم هوا: این نوعی است که هوا از طریق مجاری شما حرکت می کند. اگر غالباً با شعله باز کبابی یا آشپزی می کنید ، تهویه بیشتری نسبت به تهیه ظرف ماکارونی خواهید داشت.
فشار استاتیک: این اساساً مقاومت یا اصطکاک در برابر هوایی است که از طریق سیستم تهویه شما حرکت می کند. متعادل سازی فشار استاتیک برای اطمینان از اینکه هوا به درستی جریان می یابد و انرژی به هدر نمی رود کلیدی است.
بازده انرژی: یافتن تعادل مناسب با اسب بخار فن کلیدی در دستیابی به بهره وری است. اگر موتور فن شما ضعیف باشد ، سریع فرسوده می شود ، اما اگر بیش از حد نیرو داشته باشد ، خطر هدر رفتن بیش از حد انرژی را خواهید داشت.
اندازه: اندازه آشپزخانه و فضای مورد نیاز برای سیستم تهویه را در نظر بگیرید. قرار دادن فن شما احتمالاً براساس فضای موجود یا الزامات ایمنی کد آتش نشانی تصمیم می گیرد. این باید بخشی اساسی در برنامه ریزی چیدمان آشپزخانه تجاری شما باشد.

سر و صدا: طرفداران می توانند بلند باشند و می توانند مقدار قابل توجهی سر و صدا را به آشپزخانه ای که قبلاً بلند است اضافه کنند. بلندی صدای فن در “sones” محاسبه می شود و یک پنکه آشپزخانه تجاری باید بین 7 تا 21 صدا باشد. هنگام انتخاب سیستم تهویه حتماً از بلندی فن اطمینان حاصل کنید. کارمندان شما از شما تشکر خواهند کرد

راهنمای خرید تجهیزات فست فود

راهنمای خرید تجهیزات فست فود

3. غذاسازهای لازم برای راه اندازی فست فود

غذاساز یک وسیله آشپزخانه است که می تواند برای خرد کردن ، برش دادن ، خرد کردن ، خرد کردن و پوره کردن انواع مواد غذایی استفاده شود. در حالی که انواع مختلفی از غذاساز وجود دارد ، چهار نوع اصلی وجود دارد که باید برای رستوران خود در نظر بگیرید.

پردازنده کاسه ای دسته ای

که معمولاً در خانه شما یافت می شود ، غذا هنگام پردازش جمع آوری می شود. کارکنان آشپزخانه می توانند غذا را به صورت عمودی بیندازند و نوع برشی را که می خواهند انتخاب کنند. با استفاده از این نوع پردازنده می توانید کاسه را به راحتی جدا کرده و محتوای آن را خالی کنید.

غذاساز مداوم

این نوع پردازشگر به شما امکان می دهد تا وقتی غذا در حال کار است و غذای فرآوری شده در یک کاسه جداگانه قرار دارد ، دائماً غذا اضافه کنید – این یک گزینه عالی برای آشپزخانه تجاری است.

خردکن

خردکن پردازنده های سنگینی هستند که از تمام فلز ساخته شده اند و حتی می توانند گوشت را فرآوری کنند. این ممکن است برای اکثر آشپزخانه های تجاری ضروری نباشد.

پردازنده های ترکیبی

یک نقطه میانی خوب پردازنده های دسته ای و مداوم را با استفاده از یک پیوست ترکیب می کند.

4. میکسر

اگر قصد تهیه هر نوع نان یا دسر را دارید ، باید در یک مخلوط کن تجاری سرمایه گذاری کنید. میکسر خود را بسته به میزان غذایی که قصد دارید تهیه کنید و تعداد دفعات استفاده از آن را انتخاب کنید.
میکسر کف

این یکی از محبوب ترین انواع میکسرها برای تنظیم تجاری است. این مدل ها از قدرت بالایی برخوردار هستند و می توانند مقادیر زیادی را در مدت زمان کمی با یکدیگر مخلوط کنند. این برای رستوران هایی که قصد دارند به طور منظم و با ظرفیت بالا از میکسر استفاده کنند ایده آل است.

همزن دستی

این میکسرها که به عنوان میکسر استیک یا مخلوط کن غوطه وری نیز شناخته می شوند ، دستی هستند و برای ترکیب چیزهایی مانند سوپ و سس بسیار مناسب هستند. با استفاده از این نوع میکسر می توانید با سرعت زیاد امولسیون ، خرد یا مخلوط کنید.

میکسرهای آشپزخانه

میکسرهای آشپزخانه میکسرهایی هستند که شما احتمالاً عادت کرده اید در نانوایی های کوچک ، رستوران های کوچک یا حتی در آشپزخانه های خانه ببینید. اگر خروجی خیلی بالایی نداشته باشید و با فضای زیاد شمارش نکنید ، اینها عالی هستند.

راهنمای خرید تجهیزات فست فود

راهنمای خرید تجهیزات فست فود

5. برش دهنده ها

همانطور که از نام آن مشخص است ، برش دهنده ها ابزاری عالی برای برش دادن چیزهایی مانند گوشت و پنیرها هستند. اگرچه این مورد برای هر آشپزخانه رستوران لازم نیست ، اما اگر قصد سرو هر چیزی از ساندویچ گرفته تا سردخانه و بشقاب های چوبی را دارید قطعاً مفید خواهد بود.

هنگام خرید دستگاه برش دهنده، بسته به نیاز رستوران موارد زیر را در نظر بگیرید:

  • خودکار یا دستی
  • اندازه تیغه
  • توان
  • سبک ، متوسط ​​یا سنگین

6. پیشخوان ها و تخته های برش مواد غذایی

میزهای آماده ، پیشخوان ها و سطح برش برای آشپزخانه رستوران شما ضروری است. پرسنل شما دائماً از آن برای انواع مختلف کارهای آماده سازی استفاده می کنند ، بنابراین شما به چیزی نیاز دارید که همه کاره باشد و بتواند مدت زمان طولانی داشته باشد.

برای پیشخوان های شمارنده شما ، فولاد ضد زنگ راهی است که باید انتخاب کنید. این شمارنده ها محکم هستند ، هیچ باکتری را جذب نمی کنند و در برابر تمام محصولات تمیز کننده ای که بارها روی آنها می اندازید مقاومت می کنند. در خط ، مطمئن باشید که در زیر پیشخوان های خود یخچال کوچک نصب کرده اید تا کارها به سرعت پیش برود.

در مورد تخته های برش ، پلاستیک بهترین شرط شماست. پلاستیک به اندازه چوب متخلخل نیست ، بنابراین پنهان شدن باکتریها در ترکها را دشوارتر می کند. تخته های برش پلاستیکی به راحتی تمیز می شوند و در ماشین ظرفشویی ایمن نیستند و به شما کمک می کنند از آلودگی متقابل جلوگیری کنید.

نکته حرفه ای: تخته های برش پلاستیکی خود را بسته به نوع غذایی که معمولاً روی آن تهیه می کنید کدگذاری کنید. مثلاً یکی برای گوشت و دیگری برای سبزیجات.

7. فریزر و یخچال

برای تازه نگه داشتن غذای خود برای بیشترین زمان ممکن (و جلوگیری از هرگونه خطر نقض کد بهداشت و ایمنی مواد غذایی) باید در فریزرها و یخچال های با کیفیت سرمایه گذاری کنید.

ابتدا می خواهید اندازه و ظرفیت رستوران خود و سپس ویژگی ها را در نظر بگیرید. در حالت ایده آل ، شما همیشه می خواهید یخچال های دستی را انتخاب کنید – این راحت ترین گزینه برای کارکنان شما است. اگر فضای خالی داشته باشید و اگر رستوران شما به مقدار زیادی ذخیره غذا نیاز دارد ، از خنک کننده ورودی نیز آسان استفاده می شود ، ایمن است و گزینه بسیار خوبی است. بعد ، باید خازن را در نظر بگیرید. در واقع یک کندانسور به تنظیم دمای فریزر یا یخچال کمک می کند. برای یک خازن می توانید یخچال و فریزر بالا یا پایین را انتخاب کنید. یک کندانسور فوق العاده در جلوگیری از گرفتگی عالی است و هنگام باز شدن هوا گرم به یخچال نمی رسد. کندانسور پایین نصب شده در شرایطی که تمیز کردن و نگهداری از اولویت های اصلی هستند بسیار مناسب است. اینها اغلب در نانوایی ها استفاده می شوند.

صرف وقت برای جستجوی بهترین یخچال یا فریزر ممکن برای رستوران خود به اطمینان از کیفیت هر آنچه می پزید کمک می کند. بنابراین اطمینان حاصل کنید که این قطعه در بالای لیست اولویت های شما قرار دارد!

راهنمای خرید تجهیزات فست فود

راهنمای خرید تجهیزات فست فود

8. تجهیزات ایمنی

شما قبلاً مراحل مجوزها و مجوزهای لازم برای رستوران را انجام داده اید ، بنابراین می دانید که سلامتی و ایمنی اولویت شماره یک در این تجارت است.

برای اطمینان از ایمنی کارکنان و مشتریان خود ، حتماً موارد ضروری ایمنی زیر را تهیه کنید:

  • کپسول های اتش نشانی
  • جعبه کمک های اولیه
  • تشک کف لاستیکی
  • تابلوهای کف خیس
  • پیش بندها
  • دستکش های اجاق
  • عینک ایمنی
  • دوربین های امنیتی

9. قفسه های ذخیره سازی و قفسه بندی

هر آشپزخانه نیاز به قفسه بندی و ذخیره سازی مناسب برای غذای خشک ، ظروف و تجهیزات دارد. گزینه های ذخیره سازی شما باید استراتژیک و با دوام باشد. این چیزی نیست که شما بخواهید مجبور شوید آن را تغییر دهید یا جایگزین کنید ، بنابراین انتخاب ماده مناسب برای اولین بار باید در اولویت باشد.

وقتی نوبت به ذخیره سازی یا قفسه بندی شما می رسد ، شما طیف گسترده ای از مواد را برای انتخاب دارید: سیم کروم ، اپوکسی ، روکش شده ، پلیمر ، ضد میکروب و فولاد ضد زنگ. انتخاب شما کاملاً به بودجه ، میزان استفاده و اولویت شخصی شما بستگی خواهد داشت.

هنگامی که قفسه های ذخیره سازی خود را خریداری می کنید ، از خود بپرسید: آیا تحرک برای شما مهم است؟ اگر چنین است ، به جای استفاده از دستگاه ثابت یا ترکیبی از هر دو ، قفسه های ذخیره سازی تلفن همراه را انتخاب کنید. ممکن است لازم باشد گاه به گاه فضای ذخیره سازی خود را جابجا کنید و در این صورت ، این کار مفید خواهد بود.

اطمینان حاصل کنید که قفسه بندی خود را به گونه ای مرتب کنید که منطقی باشد و به کارکنان شما اجازه دهد به راحتی و به روشی کارآمد چیزها را پیدا کنند. برنامه ریزی برای قفسه بندی و ذخیره سازی ، قسمت مهمی از طرح چیدمان آشپزخانه تجاری شماست.

10. تجهیزات پخت و پز مورد نیاز برای راه اندازی فست فود

چه کسی وقت دارد که قاشق مزه دار را در بین ظروف متوقف کرده و بشوید؟ نه کارمندان شما بهترین راه برای فکر کردن در مورد مقدار تجهیزات پخت و پز ، تغییر کاربری است. برای اجرای یک شیفت کامل بدون شستن ظرف چه چیزی نیاز دارید؟

اطمینان حاصل کنید که مقادیر زیادی از موارد زیر را داشته باشید:

  • قابلمه (در هر اندازه) با درب
  • قاشق برای مخلوط کردن و چشیدن
  • چاقوهای سرآشپز
  • کاسه های مخلوط کردن
  • سوت زدن
  • کفگیر
  • ملاقه ها
  • انبر
  • ماهیتابه ها
  • ورق و ماهیتابه ها
  • حوله

تصور کنید ماشین ظرفشویی شما خراب شده و همه ظروف ها کثیف هستند … شما به این تعداد نیاز دارید.

راهنمای خرید تجهیزات فست فود

راهنمای خرید تجهیزات فست فود

11. ظروف سرویس دهی

هر آشپز خوبی می داند که برای تهیه و سرو هر نوع غذا به ظروف (و ظروف) مناسب نیاز دارید. شما باید وسایل کارد و چنگال ، کاسه های با هر شکل و اندازه ، رامکین ها ، فنجان ها و لیوان ها را تهیه کنید. از اندازه های مختلف بشقاب و بشقاب مورد نیاز خود استفاده کنید و سپس شکستگی را در نظر بگیرید. برای هر احتمالی آماده باشید!
اینها انواع اصلی ظروف پذیرایی است که باید برای رستوران خود تهیه کنید:

ظروف ظرفشویی: بشقاب ، بشقاب ، کاسه ، بشقاب و کاسه سرو.

ظروف شیشه ای: شراب ، کوکتل ، آبجو ، آب ، دسر و لیوان های مخصوص.

ظروف مسطح: چاقو ، قاشق ، چنگال ، ظروف پذیرایی

لوازم جانبی ظروف غذاخوری: بشقاب شارژر ، رامکین ، فنجان سس ، ظروف دسر ، روکش بشقاب ، بشقاب نان و کره ، لیوان قهوه ، لیوان چای و نعلبکی

ظروف نمایش: سبد ، پیش غذا و غذاهای مزه دار.

ملحفه: دستمال پارچه ای و رومیزی.

میزان ظروف پذیرایی که باید خریداری کنید کاملاً به اندازه رستوران و انواع غذاهایی که می خواهید سرو کنید بستگی دارد.

قبل از سفارش دادن تمام ظروف مورد نیاز رستوران و فست فود از خود سوالات زیر را بپرسید:

نرخ گردش جدول شما چقدر است؟

چند صندلی در رستوران شماست؟

چه نوع ظروفی را سرو می کنید؟

در شلوغ ترین روزها و اوقات خود انتظار چند نفر را دارید؟

محبوب ترین غذاهای شما کدامند؟

آن بشقاب های محبوب به چه نوع ظروف سفالی نیاز دارند؟

این به شما کمک می کند تا محاسبه بهتری از مقدار هر نوع ظروف سفالی که باید خریداری کنید ، انجام دهید.

راهنمای خرید تجهیزات فست فود

راهنمای خرید تجهیزات فست فود

12. ظروف ذخیره سازی

یک رستوران موفق باید در به حداقل رساندن اتلاف مواد غذایی کارآمد باشد. این به معنای داشتن ظروف نگهداری مواد غذایی مناسب و ایجاد بهترین روش ها با کارمندان است. به دلیل انواع مختلف مواد غذایی که در طی فرآیند پخت و پز استفاده می شود ، داشتن مجموعه ای از ظروف ذخیره سازی ضروری است.

حتماً مواد اولیه خود را ذخیره کنید:

ترد سبزیجات: برای تازه نگه داشتن محصولات عالی است.

سطل های بزرگ مواد تشکیل دهنده: از این مواد برای ذخیره مواد خشک مانند آرد به صورت فله استفاده کنید.

قوطی های آشپزخانه: برای ذخیره مقادیر کمی از مواد مانند قهوه یا شکر مفید است.

جعبه های دوغ: این ها برای ذخیره خمیر نان پخته شده ساخته می شوند و اگر قصد پختن نان یا دسرها را دارید به کار شما می آیند.

ظروف نگهداری مواد غذایی: آنها را در هر شکل و اندازه ذخیره کنید. هرگز نخواهید فهمید که چه وقت به آنها احتیاج دارید.

سرانجام ، مواردی مانند نوار نقاب و نوار چسب یا سازنده برچسب را تهیه کنید. هر زمان که برچسب زدن موارد یا شناسایی بهترین آنها قبل از تاریخ دارید ، این کار مفید خواهد بود.

13. سینک ظرفشویی

سینک ظرفشویی ، تهیه غذا و شستن دست در رستوران شما به سه منظور استفاده می شود. به طور کلی ، برای تأمین الزامات بهداشتی و ایمنی ، احتمالاً به حداقل حداقل نوع سینک ظرفشویی و ماشین ظرفشویی تجاری نیاز خواهید داشت.

این انواع مختلفی از سینک ظرفشویی ها است که شما ممکن است در رستوران خود نیاز داشته باشید:

سینک ظرفشویی

سینک ظرفشویی ها در اندازه های گوناگونی ارائه می شوند و می توانند به بازی سینک ظرفشویی آشپزخانه تنوع دهند. اگر چند محفظه را انتخاب کنید ، می توانید از هر سینک برای فعالیت خاصی مانند شستشوی سبزیجات یا شستن دست استفاده کنید.

غرق میله

این نوع سینک ظرفشویی معمولاً برای سهولت استفاده در سطح پایین تری قرار می گیرد و اغلب برای تخلیه نوشیدنی ها و بسیاری از کارکردهای دیگر مورد استفاده قرار می گیرد. همچنین اغلب مجهز به دندانه دار کردن سرعت است تا در هنگام آماده سازی نوشیدنی به راحتی برای باربک یا متصدی بار دسترسی داشته باشید.

سینک های دفع زباله

این سینک ها مجهز به سیستم دفع زباله هستند. اطمینان حاصل کنید که سیستم دفع را هنگامی که استفاده نمی شود تحت پوشش قرار دهید.

سینک مربوط به شستشوی دست پرسنل

همانطور که از نام آن برمی آید ، این غرق ها به طور کلی کوچکتر هستند و هدف اصلی آنها این است که به کارمندان اجازه دهند دست خود را بشویند ، و دیگر غرق ها را آلوده نکنند.

سینک ظرفشویی متحرک

این یا می تواند غرق با تخلیه ، بدون شیر آب و یا چرخ دستی های شستشوی دستی با مخازن آب باشد. اینها عمدتا توسط فروشندگان فضای باز یا تلفن همراه استفاده می شود.

فیلتر هنی پنی فرای مستر در کدام موارد کاربرد دارد

فیلتر هنی پنی فرای مستر در کدام موارد کاربرد دارد

14 . سیستم نمایش آشپزخانه (KDS)

بگذریم ، آشپزخانه ها شلوغ هستند. فریاد زدن سفارشات و ارسال یادداشت های دست نویس بین جلو و عقب خانه می تواند یک شب پرهیاهو را بیشتر پرتنش کرده و جای بسیاری از اشتباهات را باز بگذارد. این امر باعث می شود سیستم های نمایش آشپزخانه (KDS) به یک افزودنی عالی برای هر رستوران پشت در خانه تبدیل شود.

با استفاده از KDS ، کارکنان پشتیبان خانه شما بدون هیچ گونه سردرگمی و به موقع به سفارشات دسترسی پیدا می کنند. سفارشات می توانند به راحتی اصلاح و نمایش داده شوند و به کارکنان آشپزخانه شما تمام اطلاعات لازم برای تکمیل صحیح نظم و به موقع را می دهند.

با KDS مانند LDSpeed’s KDS ، می توانید سفارشات برگشت را با زمان بلیط و سفارشات کد رنگی پیگیری کنید تا ببینید چه چیزی در حال پخت و پز است و چه آماده است. این به کارکنان شما این امکان را می دهد تا به درستی سفارشات را مدیریت کنند و در طول شب در بالای همه چیز بمانند. KDS شما جایگزین نیاز به چاپگرها و بلیط های کاغذی می شود و باعث می شود تجارت شما کارآمدتر و در عین حال پایدار باشد.

با استفاده از KDS می توانید اطمینان حاصل کنید که مهمانان هر بار آنچه را که سفارش داده اند دریافت می کنند.

15. سیستم نقطه فروش (POS)

سیستم نقطه فروش (POS) بخشی از مغز کار شما در رستوران است. شما برای پیگیری همه امور از سفارشات و معاملات گرفته تا مدیریت و گزارش روابط مشتری با آن نیاز دارید.

هنگام جستجوی POS ، سوالات زیر را از خود بپرسید تا مطمئن شوید بهترین POS برای شماست:

آیا بصری است؟ POS کاربر پسند که یادگیری آن آسان باشد ، هنگام آموزش کارکنان مفید خواهد بود. یک سیستم بصری کارمندان شما را راضی نگه می دارد و اشتباهات را به حداقل می رساند.

آیا قابل تنظیم است؟ هر رستوران یکسان نیست و POS شما نیز نباید. یک شرکت POS پیدا کنید که مایل باشد با رستوران شما کار کند و POS را از آن خود کند.

آیا ویژگی های آفلاین را ارائه می دهد؟ تصور کنید اینترنت شما خراب است. شما یک POS با حالت آفلاین کاملاً ویژه خواهید داشت که به شما امکان دهد بدون وقفه خدمات خود را ادامه دهید.

آیا قابلیت های مدیریت ارتباط با مشتری را دارد؟ برقراری ارتباط با مشتریان کلید موفقیت رستوران شماست. به دنبال یک POS با قابلیت CRM مانند ایجاد پروفایل مشتری ، تبلیغات و برنامه های وفاداری باشید.

آیا موبایل است؟ ارائه بهترین خدمات باید با POS شما آسان باشد. شما می خواهید POS مبتنی بر cloud داشته باشید که به شما امکان می دهد مشتریان خود را در هر مکانی که نشسته اند ، در محل خدمات ارائه دهید.

آیا قابلیت های چند فروشگاهی را ارائه می دهد؟ اگر مالک چندین مکان هستید یا به فکر افزودن مکان دوم هستید ، داشتن POS که با رشد می تواند رشد کند زندگی شما را آسان تر می کند و انتقال را یکپارچه می کند.

آیا ارائه گزارش می دهد؟ دانستن اعداد و ارقام موجود در کسب و کار به شما کمک می کند تا هوشمندانه تصمیمات تجاری خود را بگیرید. POS را پیدا کنید که داده هایی مانند گزارش های پایان روز ، گزارش کارکنان و موارد دیگر را ارائه دهد.

آیا آنها پشتیبانی می کنند؟ بگذریم ، صنعت رستوران پر از انحنا است. شما POS می خواهید که در صورت نیاز بیشتر به پشتیبانی روزانه 24 ساعته ارائه دهد.

با استفاده از Lightspeed می توانید از ردیابی کار و رسیدگی به معاملات گرفته تا شخصی سازی منوها و ایجاد نمایه مشتری ، همه امور را مدیریت کنید. در حالت ایده آل ، شما یک POS می خواهید که به شما کمک کند با کارایی بیشتر و نه سخت تر ، به شما فرصت بیشتری برای امور مهم بدهد.

تجهیزات راه اندازی فست فود خط برگر

تجهیزات راه اندازی فست فود خط برگر

16. گرمکن غذا

برای گرم نگه داشتن سس ها و سایر غذاهای آماده در طول سرویس ، به یک میز بخار نیاز دارید. با این کار غذا در ظروف فلزی ساعت ها در دمای مطمئن گرم می شود.

17. وسایل شستشو

در تمیز نگه داشتن آشپزخانه تجاری شما صابون و آب تمام آنچه که شما نیاز دارید نیست.

این محصولات را تهیه کنید تا اطمینان حاصل کنید که آشپزخانه شما کدگذاری هر شیفت را انجام می دهد:

برس مخصوص مشبک های شما
ماپس
اسفنج
ژنده پوش
محصولات تمیز کننده تجاری

18. سنگ تراش یا چاقو تیز کن

شما یک میلیون پول در ظروف آشپزخانه خود سرمایه گذاری کرده اید و همه می دانند که بهترین چاقوها در حالت تیزتر بهتر کار می کنند. برای نگه داشتن چاقوها به شکل نوک تاپ ، باید روی تراش سنگ ها سرمایه گذاری کنید. ممکن است بخواهید بیش از یک در آشپزخانه داشته باشید. این اطمینان خواهد داد که پرسنل آماده شما همیشه می توانند با بهترین چاقوهای با کیفیت خرد ، آماده و هر کاری را که لازم دارند انجام دهند.

19. مایکروویو

با وجود تمام تجهیزات آشپزخانه مورد نیاز برای راه اندازی رستوران ، مایکروویو اغلب فراموش می شود. اما احتمال اینکه شما در آشپزخانه خود تک تک چیزها را از ابتدا پخت نمی کنید و به مایکروویو تجاری احتیاج دارید.

مایکروویوها در مورد پخت بخار ، گرم کردن مجدد وسایل از قبل پخته شده و یا یخ زدایی مفید خواهند بود. خط پایین: شما به یکی نیاز خواهید داشت.

تجهیزات راه اندازی فست فود خط برگر

تجهیزات راه اندازی فست فود خط برگر

20. یخ ساز

خواه در نوار نوشیدنی سرو کنید و یا مطمئن شوید که هر مهمان هنگام نشستن یک لیوان آب سرد داشته باشد ، به یک دستگاه یخ ساز خوب احتیاج خواهید داشت. به دنبال دستگاه یخی باشید که دائماً یخ را در سطل آشغال پخش می کند تا کارکنان شما بتوانند همیشه از آن استفاده کنند.

21. گریل گازی یا برقی

همه می دانند که استیک یا برگر کامل از یک کباب پز (که به آن گریلد نیز معروف است) می آید. بهترین ها با یک سطح توری تخت اضافه شده برای ساخت پنکیک یا کباب ساندویچ مناسب هستند.

مسئله اصلی در انتخاب کوره برای رستوران شما احتمالاً فضا خواهد بود. اگر تراس در فضای باز دارید ، می توانید یک کوره در فضای باز تجاری را انتخاب کنید ، اما در غیر این صورت ، احتمالاً کوره داخلی را خریداری خواهید کرد.

اگر داشتن یک کوره برای نوع آشپزی شما مهم است ، هنگام برنامه ریزی برای چیدمان رستوران ، حتماً فضای آن را ایجاد کنید.

چگونه تجهیزات فست فود و رستوران خود را تهیه کنیم؟

تجهیزات رستوران گران است و هزینه ها می تواند به سرعت اضافه شود ، به ویژه هنگامی که مجبورید همه وسایل بزرگ را در وسایل کوچکتر مانند ظروف و تجهیزات ایمنی خریداری کنید. برای کمک به هزینه ها ، صاحبان رستوران ها اغلب به گزینه خرید جدید در مقابل خرید تجهیزات رستوران دست دوم نگاه می کنند. مانند همه موارد موجود در این تجارت ، هر یک از گزینه های مثبت و منفی نیز دارد.

مزایای خرید تجهیزات رستوران دست دوم

این می تواند شامل هزینه کم ناشی از استهلاک باشد – به محض اینکه اجاق گاز مانند یک ماشین از نمایشگاه بیرون می رود ، ارزش خود را از دست می دهد بنابراین حتی اگر به سختی استفاده شده باشد می توانید مقدار زیادی بدست آورید. بعلاوه ، با توجه به میزان بالای خرابی در این صنعت ، می توان به راحتی وسایل مورد استفاده را با قیمت عالی یافت.

تجهیزات اصلی در راه اندازی فست فود

تجهیزات اصلی در راه اندازی فست فود

معایب خرید تجهیزات رستوران دست دوم

می تواند خسارات پیش بینی نشده و بدون ضمانت را شامل شود – شما مسئول خسارات آنجا هستید. علاوه بر این ، هنگام انتخاب استفاده شده ، مقدار و تعداد کمتری دارید.

هنگامی که نوبت خرید جدید در مقایسه با دست دوم می رسد ، اولویت ها را در نظر داشته باشید و به خاطر داشته باشید که برخی از موارد ایده بهتر استفاده شده (اجاق گاز) نسبت به موارد دیگر (فریزر) است.

و وقتی تصمیم می گیرید که زمان خرید فرا رسیده است ، انواع تامین کننده های خرده فروشی و همچنین تأمین کنندگان آنلاین باید در نظر بگیرند:

تجهیزات مناسب رستوران خود را پیدا کنید

هر رستوران متفاوت است و بسته به نوع غذاها و مشتریانی که به دنبال آن هستید نیازهای خاصی خواهد داشت. به عنوان صاحب یا مدیر رستوران ، هنگام جستجوی تجهیزات برای شروع ، باید نیازها و اولویت های شخصی خود را در ذهن داشته باشید.

انجام تحقیقات و همچنین مقایسه و بررسی نظرات بهترین راه برای شروع جستجوی برخی از محصولات با قیمت بالاتر مانند یخچال و اجاق گاز شما خواهد بود. دانستن اینکه قبل از موعد به چه چیزهایی نیاز دارید ، و تهیه لیستی از تمام تجهیزات مختلف به شما کمک می کند تا نیاز خود را در صورت نیاز به تقاضای تأمین مالی و وام ، به صورت خاص درآورید.

به یاد داشته باشید، همه چیز در مورد پیدا کردن تجهیزات مناسب شما و رستوران شما است. خرید خوش بگذرد!

 

هیچ داده ای یافت نشد

ارسال سریع

سریع بدستتان میرسد.

خرید مطمئن

با اطمینان خرید کنید.

پشتیبانی 24/7

همیشه هستیم.

پرداخت سریع

پرداخت شتابی.

محصول اورجینال

لذت خریدی مطمئن.

سبد خرید
ورود

هنوز حساب کاربری ندارید؟

WeCreativez WhatsApp Support
در رابطه با قیمت محصولات فست فود شاپ سوالی دارید؟ من میتونم پاسخگوی سوال شما باشم!
👋 سلام من سروش هستم چطور میتونم کمکت کنم؟
فروشگاه
0 علاقه مندی
0 محصول سبد خرید
حساب کاربری من