دستور پخت انواع پیتزا برای راه اندازی فست فود : برای اینکه یک فست فود موفق راه اندازی کنید و دست کم یک سر و گردن بالاتر از رقباتون بایستید ، باید با انواع غذاهای فست فودی آشنا بوده و نحوه پخت آنها را به طور کامل بدانید. یکی از محبوب ترین غذاها در فست فودها انواع پیتزا می باشد . آیا شما با انواع پیتزا آشنایی دارید؟ آیا می دانید نحوه پخت پیتزا ناپلی چگونه است؟ آیا می دانید بهترین روش پخت پیتزا شیکاگو چیست؟ ما در این مطلب قصد داریم قدمی کوچک برای کمک به راه اندازی فست فود پرقدرت شما برداریم . با ما همراه باشید تا شما را با انواع پیتزا و نوه پخت آنها آشنا نماییم. امروزه پیتزا به غذایی خوشمزه تبدیل شده است که با توجه به تنوع این غذا، انتخاب اینکه چه پیتزایی سفارش دهیم بسیار سخت است.
آیا می دانید نحوه پخت پیتزا ناپلی چگونه است؟
این پیتزا، اصلیترین نوع پیتزا در شهر ناپل ایتالیا است. این پیتزا از یک خمیر پیتزا یا نان نازک همراه با گوجه فرنگی، پنیر، سیر و روغن زیتون تهیه میشد. در گذشته همهٔ این مواد به فراوانی و با قیمت مناسب یافت میشد و فروشندگان میتوانستند به کمک آنها غذای خوشمزه و ارزانی تهیه کنند .
این پیتزا را می توان به سه روش زیر به مشتری ارائه نمود:
- پیتزای مارینارا: این پیتزا محتوی گوجهفرنگی، سیر، مرزنگوش (اورگانو) و روغن زیتون فوقبکر است.
- پیتزای مارگِریتا: این پیتزا محتوی گوجهفرنگی، برشهایی از پنیر موتزارلا، ریحان و روغن زیتون فوقبکر است.
- پیتزای مارگریتا ویژه: این پیتزا محتوی گوجهفرنگی، برشهایی از پنیر موتزارلا ، ریحان و روغن زیتون فوقبکر است.
تاپینگ پیتزا به ریختن مواد مختلف برروی خمیر پیتزا گفته میشود. به عنوان مثال اگر برروی خمیر پیتزا سوسیس، گوشت و سبزیجات بریزند، پیتزا با این مواد تاپینگ شده است. از آنجاییکه نان یا خمیر پیتزای ناپلی بسیار نازک است، نمیتوان مواد زیادی را برروی آن قرار داد. درواقع خمیر پیتزای ناپلی به حدی نازک است که گاهی افراد آن را با کارد و چنگال میخورند. تاپینگ مرسوم پیتزای ناپلی از پنیر موتزارلای تازه، گوجه فرنگی، برگ ریحان، مرزنگوش و روغن زیتون تشکیل شده است.
بهترین روش پخت پیتزای ناپلی همان شکل سنتی آن است. یعنی پختن پیتزا در تنورهایی با سوخت چوب یا زغال. دمای این تنورها به ۸۰۰ تا ۱۰۰۰ درجهی فارنهایت (۴۲۶ تا ۵۳۷ سانتیگراد) میرسد. پخت کامل پیتزای ناپلی در این دما بین ۷۰ تا ۹۰ ثانیه طول میکشد.
بهترین روش پخت پیتزا شیکاگو برای راه اندازی فست فود
در اوایل دههٔ ۱۹۰۰ میلادی مهاجران ایتالیایی شهر شیکاگو دنبال چیزی شبیه به پیتزای ناپلی میگشتند. «آیک سول» بهجای تهیهٔ پیتزای ناپلی چیز دیگری در سر داشت. او یک پیتزا با خمیری کلفتتر درست کرد که لبههای آن از سایر قسمتهای آن مرتفعتر بود. او در این پیتزا برروی خمیر، پنیر موتزارلا ریخت، لایهٔ بعدی را گوشت و سبزیجات، و درنهایت برروی همهٔ آنها لایهای از گوجهفرنگی لهشده قرار داد. این ایده بعدها موجب شد، سول رستورانهای زنجیرهای (Uno Pizzeria) موفقی را تأسیس کند.
برخلاف سایر انواع پیتزا، تاپینگ پیتزای شیکاگو برروی پیتزا دیده نمیشود. بلکه در زیر لایهای از سس گوجهفرنگی قرار دارد. معمولا در تهیهی پیتزای شیکاگو از گوشت چرخکرده، سوسیس، پپرونی، پیاز، قارچ و فلفل دلمهای استفاده میشود.
برای پخت آسان پیتزای شیکاگو کف سینی را با روغن چرب میکنند. این عمل به برشتهشدن بیشتر نان پیتزا کمک میکند. باتوجه به قطر بیشتر خمیر و میزان مواد تشکیلدهنده، زمان پخت این پیتزا طولانیتر بوده و بین ۳۰ تا ۳۵ دقیقه طول میکشد.
پیتزا نیویورکی چیست و چگونه تهیه می شود؟
پیتزای نیویورکی با پیتزای ناپلی تفاوتهایی دارد. با اینکه خمیر پیتزای نیویورکی مانند پیتزای ناپلی نازک است، اما باید بهقدری استحکام داشته باشد تا بتواند قطر نیم متری این پیتزا را تحمل بکند. این پیتزا خمیر نازکی دارد و در تهیهٔ آن از مخمر استفاده نمیشود. در آن بهجای پنیر موتزارلا از پنیر پروول استفاده میشود. این پنیر از ترکیب پنیر چدار، موتزارلا و پروولون بهدست میآید.
برخلاف خمیر پیتزای ناپلی، خمیر این پیتزا میتواند مواد مختلفی مانند پپرونی، سوسیس، قارچ و ماهی کولی را برروی خود نگه دارد. بااینکه میتوان این پیتزا را با انواع و اقسام مواد تاپینگ کرد، ولی استفاده از چاشنیها مانند مرزنگوش، فلفل قرمز، پنیر پارمسان و پودر سیر در تهیهی آن رایجتر است.
بهترین روش پختن این پیتزا نیز استفاده از تنورهای چوبی یا زغالی است. امروزه بسیاری از افراد از اجاق یا فرهای گازی برای پخت این پیتزا استفاده میکنند که میتواند همان طعم خوب، بافت مستحکم و ترد را ایجاد بکند.
بهترین روش پخت پیتزای سیسیلی
پیتزای سیسیلی تاحدی شبیه به پیتزای شیکاگو است. ولی با آن ۲ تفاوت دارد. این پیتزای چهارگوش را در هر کشوری که تهیه کنید، خمیر کلفتی دارد که بافت آن از سایر پیتزاها اسفنجیتر است. پیتزای مرسوم شهر سیسیل با سس گوجهفرنگی، پیاز، سبزیجات، ماهی کولی پر شده و برروی آنها خرده نان ریخته میشود. پیتزای سیسیلی محتوی مواد زیادی نیست. هرچند ضخامت آن به حدی است که میتواند وزن مواد زیادی را تحمل بکند. برای خوشمزهترکردن خمیر پیتزا زیر سینی را با روغن زیتون چرب میکنند. دمای اجاق در تعیین زمان پخت مؤثر است. بهعنوان مثال اگر دمای فر ۴۲۵ درجهی فارنهایت (۲۱۸ درجهی سانتیگراد) باشد، پخت کامل پیتزای سیسیلی ۱۵ تا ۲۰ دقیقه طول میکشد.
طرز تهیه پیتزا یونانی برای راه اندازی فست فود
پیتزای یونانی نیازی به استفاده از مواد یونانی برای تاپینگ پیتزا ندارد. این پیتزا خمیری پفکی دارد که از پیتزای ناپلی کلفتتر و از پیتزای شیکاگو و سیسیلی نازکتر است. همچنین پیتزای یونانی از رب گوجهفرنگیای تشکیل شده است که طعم شدید مرزنگوش میدهد و برروی آن ترکیبی از پنیر چدار و موتزارلا قرار دارد. ازجاییکه هیچ تاپینگ سنتی برای پیتزای یونانی وجود ندارد، علاوهبر پنیر چدار و موتزارلا سرآشپز میتواند هر چیزی که میخواهد به این پیتزا اضافه کند. وزن سنگین خمیر این پیتزا تحمل افزودنی زیادی را دارد.
راه اندازی فست فود با فست فود شاپ
شما برای تهیه هر یک از این پیتزا ها نیاز به تجهیزات فست فود دارید . این تجهیزات توسط شرکت های بسیاری ارائه می شوند . اما اگر هزینه و کیفیت تجهیزاتی که میخرید برایتان مهم است ما به شما پیشنها می کنیم که حتما سری به فست فود شاپ بزنید.
فست فود شاپ، با همکاری متخصصان و کارشناسان خود در بخش طراحی و راه اندازی آشپزخانه های صنعتی، کافی شاپ و خط تولید پیتزا و فست فود و کافی شاپ و هتل ها، آماده ارائه خدمات و مشاوره به شما می باشد.
این شرکت با تیم فعال و با انگیزه، کسب و کار خود را توسعه داده و قادر به گسترش روابط تجاری خود با شرکت ها و برند های معتبر دنیا می باشند. تهیه لوازم آشپزخانه صنعتی را به ما بسپارید. برای کسب اطلاعات بیشتر در زمینه راه اندازی فست فود با ما تماس بگیرید. یا می توانید به سایت www.fastfoodshop.ir مراجعه نمایید.