آموزش مرحله ای راه اندازی فست فود

آموزش مرحله ای راه اندازی فست فود

آموزش مرحله ای راه اندازی فست فود : راه اندازی فست فود و رستوران امری بسیار حساس و مهم می باشد، از این رو کسانی که قصد راه اندازی فست فود را دارند باید در این امر دقت و اطلاعات کافی کسب نمایند تا بعدا به مشکل بر نخورند. وجود داشتن پرسنل حرفه ای و کاربلد، چیدمان صحیح تجهیزات فست فود، استفاده از لوازم با کیفیت، نحوه صحیح آماده سازی مواد لازم برای پخت و … از جمله مواردی می باشد که در داشتن اطلاعات کافی از آن ها می تواند در بهتر شدن کار شما کمک کند. اگر تصمیم به راه اندازی فست فود خود دارید، این مقاله اطلاعات بسیار زیادی را در اختیار شما قرار خواهد داد.

مزیت راه اندازی فست فود چیست؟

یکی از مهمترین مزایای داشتن فست فود و رستوران سود دهی و فعال بودن در در تعطیلات است یعنی وقتی شغل های دیگر تعطیل هستند و درآمدی ندارند برای شما عالی ترین شرایط است و مخصوصا در کشور ما که تقویم دارای تعطیلات زیادی است وهمین موضوع برای این کار یک امتیاز عالی محسوب می شود.

مزیت بعدی قابلیت گسترش شغل فست فود و رستوران است شما اگر به صورت اصولی فست فود راه اندازی کنید می توانید به راحتی کارتان را گسترش دهید. یعنی اگر یک غذای با کیفیت و خلاقانه ارائه دهید و در یک قسمت شهر مورد استقبال قرار گیرد می شود، همان کار را در یک قسمت دیگر شهر و یا در یک استان دیگر ارائه کرد و جواب گرفت.

آموزش مرحله ای راه اندازی فست فود

آموزش مرحله ای راه اندازی فست فود

آموزش مرحله ای راه اندازی فست فود

این راهنمای گام به گام برای باز کردن یک فست فود به شما کمک خواهد کرد تا مسیر درست را پیدا کنید.

1-تحقیق درباره راه اندازی فست فود

راه اندازی و افتتاح فست فود نیازمند صرفه زمان و سرمایه بسیار زیادی است. پس لازم است حالا که قصد راه اندازی فست فود راه دارید، تمامی نکات مربوطه را رعایت کنید تا خیال تان راحت باشد که این زمان و سرمایه ای که صرف کردید سریع تر باز می گردد. ابتدای امر شما باید با کسانی که در این زمینه مشغول کار هستند صحبت کنید.

همچنین با بازدید از فست فود های دیگر شما می توانید متوجه شوید که آنها از چه روش هایی جهت جذب مشتری استفاده می کنند. همچنین انجام چه کارهایی موجب نارضایتی مشتریان می گردد.

در نهایت، لازم است شما اطلاعات پایه ای را در مورد مشتریان خود کسب کنید. به عنوان مثال: مشتریان شما چه کسانی خواهد بود؟ نیاز های آنها چیست؟ فست فود در چه زمانی از روز شلوغ می شود؟ کسب تمامی این این اطلاعات باعث می شود که شما با برنامه ریزی دقیق و طراحی یک منو با قیمت مناسب و عالی هر چه سریعتر فست فود خود را افتتاح کرده و به سود رسانی برسید.

2- دیدگاهتان برای راه اندازی فست فود چیست؟

بدون شک شما برنامه های بزرگی در سر دارید و یک تصویر ذهنی از فست فود خود در ذهن تان می پرورانید. هر آنچه در ذهن تان می گذرد را روی کاغذ بیاورید. از عکس ها، منوها، ایده های متنوع و طراحی دیزاین فست فود های مختلف الهام بگیرید و شروع به جمع آوری آنان کنید. از آنچه که قرار است در فست فود سرو شود اطمینان حاصل کنید. از احساس مشتریان مختلف آگاه شوید.

در اختیار داشتن تمامی این چشم انداز ها و اطلاعات به شما کمک بسزایی در جهت انتخاب نام فست فود، تصمیم گیری در مورد دکوراسیون، برنامه ریزی در مورد منو، فست فود، وسایل پذیرایی و نحوه ارتباط با مشتریان می کند. به یاد داشته باشید: شما قطعا نمی توانید تمامی مشتریان تان را راضی نگه دارید- چرا که سلیقه ها مختلف است. پس سعی کنید در ابتدای امر سعی کنید با بررسی های دقیق متوجه شوید که عمده مشتریان شما را چه کسانی تشکیل می دهد.

آموزش مرحله ای راه اندازی فست فود

آموزش مرحله ای راه اندازی فست فود

3- داشتن یک برنامه ریزی دقیق برای راه اندازی فست فود

سود واقعی یک کسب و کار تنها و تنها با یک برنامه ریزی دقیق به همراه یک طرح و پلن تجاری امکان پذیر است. در واقع شما با پیاده سازی آنچه در ذهن تان می گذرد و با پرس و جو و تحقیق در مورد راه اندازی و ساخت فست فود با کسانی که در این کسب و کار تجربه دارند؛ می تواند طرح و پلن خود را در جهت سود رسانی بیشتر پیاده کنید. تمامی این موارد راه شما را جهت راه اندازی و ساخت فست فود هموار می کند. طرح و پلن کار شما می بایست دارای موارد ذیل باشد:

  • هدف شما از راه اندازی و ساخت فست فود چیست؟
  • تجزیه و تحلیل بازار: مشتریان پایه ثابت شما چه کسانی هستند؟ رقبای شما که هستند؟
  • تیم شما : چه فعالیت های را شما انجام می دهید، و چه کسانی را استخدام می کنید تا بقیه کار ها را انجام بدهند؟
  • یک طرح بازاریابی: نقطه تفاوت شما با دیگر فست فود ها چیست ؟ نقطه قوت شما کجاست؟ چگونه این نقطه قوت را تقویت می کنید؟
  • طرح مالی: بر آورد هزینه ها، سود، ضرر و نقدینگی شما در این کسب و کار
  • مکان فست فود: مکان و مبلغ اجاره ماهیانه

شما با برنامه ریزی دقیق در مورد تمامی مواردی که در بالا ذکر شد، می توانید هر چه سریعتر به موفقیت دست یابید.

4- مکان مناسبی را برای راه اندازی فست فودتان در نظر بگیرید.

وقتی صحبت از راه‌‌ اندازی و ساخت یک فست فود جدید در میان می آید، بهترین و مناسب ترین مکان به ذهن شما می رسد. موقعیت مناسب فست فود به راحتی همه چیز را تحت تأثیر قرار می دهد. پس مهمترین موضوعی که هنگام باز کردن فست فود جدید خود می‌گیرید، انتخاب مکان و محل مناسب می باشد.

دقت کنید محلی که انتخاب می کنید باید در معرض دید عموم باشد و مردم در آنجا حضور داشته باشند. به عنوان مثال یک فست فود نزدیک دانشگاه و یا یک مکان تجاری می تواند یک گزینه مناسب باشد؛ چرا که رفت و آمد عابر پیاده در آن مکان بیشتر خواهد بود.

در انتخاب مکان مناسب، رقبا را فراموش نکنید. اگر می‌خواهید محلی را انتخاب کنید که در آن رقبای زیادی هستند، باید نسبت به آن‌ها مزایای و پیشنهادهای ویژه ای را برای مشتری داشته باشید و مطمئن باشید که مشتریان تان از این پیشنهاد های شما استقبال خواهند کرد.

5- پیدا کردن تامین کنندگان مواد اولیه و تجهیزات فست فود

پیدا کردن تامین کنندگان خوب و قابل اعتماد جز موارد مهم راه اندازی یک فست فود پر مشتری است. بسته به نوع فست فود، تامین کنندگان مواد اولیه شما عمدتا شامل فروشندگان محصولات تازه و مواد غذایی هستند. همچینین شما می بایست با افرادی که در زمینه تهیه و تولید تجهیزات فست فود هستند، قبل از راه اندازی فست فود صحبت کنید و قرار داد ببندید. شما می توانید در این مینه با همکاران ما در شرکت فست فود شاپ ارتباط بر قرار کنید.

6- تهیه تجهیزات مورد نیاز برای راه اندازی فست فود

یکی از مهمترین مسائل به منظور تجهیز و راه اندازی فست فود؛ تهیه دستگاه ها و ملزومات ضرروری است. استفاده از این دستگاه ها موجب بالا رفتن کیفیت ،سرعت، دقت و همچنین جذب حداقل منابع انسانی می شود. یک لیست تهیه کنید. در آن لیست بر اساس محصولاتی که ارائه می دهید تمامی وسایل و تجهیزات مورد نیازش را ثبت نمایید. سپس، الویت بندی کنید که کدام وسیله ضروری تر است.

تجهیزات مورد نیاز فست فود

  • کابینت آب چکان
  • دستگاه همبرگر زن صنعتی
  • دستگاه یخ ساز صنعتی
  • یخچال صنعتی
  • دستگاه سرخ کن تحت فشار
  • میز بردینگITM
  • اسلایسر مواد غذایی
  • میکسر و همزن برقی
آموزش مرحله ای راه اندازی فست فود

آموزش مرحله ای راه اندازی فست فود

7- طراحی و دیزاین مناسب برای فست فودتان اجرا کنید.

طراحی دکوراسیون فست فود بخشی از هویت و ماهیت تجاری شما را به دوش کشیده و یکی از عوامل مهم افزایش جذابیت کسب و کارتان برای مشتریان است. بالا بودن جذابیت‌ هایی که مکمل غذاهای لذیذ منوی شما هستند، بلاشک در جلب نظر مشتریان‌ دخیل بوده و آن‌ها را به حضور مجدد نیز ترغیب خواهد کرد .

در استفاده از نورپردازی های مختلف، روشنایی های، کوسن های کوچک، بورد، پنجره رو به خیابان و سبک های روستیک یا مدرن را فراموش نکنید.

آموزش مرحله ای راه اندازی فست فود

آموزش مرحله ای راه اندازی فست فود

8- منو مناسب و مشتری پسند را در نظر بگیرید.

مشخص کردن و طراحی منو فست فود یکی دیگر از مهمترین و سخت ترین کارها هنگام راه اندازی فست فود می باشد. شما باید هنگام طراحی یک منوی مناسب چند نکته را در نظر بگیرید و با رعایت کردن همین نکات ریز و کوچک به راحتی می‌توانید یک منو عالی را در اختیار داشته باشید.

نکته اول این است که مردم بیشتر چه چیزی را سفارش می دهند و حواستان باشد که فست فود های اطراف شما چه چیزهایی سرو می‌کنند و مشتری‌ها بیشتر کدام را می پسندند. منوی خود را به روز کنید و پیگیر این باشید که فست فود های اطراف یا مشتریان چه چیز های را هر روز در اکانت های اجتماعی خود پست می کنند.

نکته دیگر این است که منو فست فود خود را به بهترین نحو طراحی کنید. مثلا بهتر است منو چند صفحه باشد؟ چه شکلی باشد؟ دسته بندی چیز هایی که سرو می کنید چطور باشد؟ همه این مسائل نقطه قوتی در روند جذب بیشتر مشتری خواهد بود.

در نهایت، قیمت مهمترین مسئله است. قیمت هر چیزی مه در فست فود سرو می شود می بایست با فست فود و محل تناسب داشته باشد. به عنوان مثال یک فست فود وسط شهر که جوان پسند هم هست نمی تواند قیمت های نجومی فست فود های بالای شهر را داشته باشد.

9- انتخاب و استخدام افراد مناسب

به یقین مهمترین دغدغه شما استخدام کارکنان مناسب است. اولین و مهم ترین مشخصه و ویژگی که یک نیروی کار حرفه ای باید از آن برخوردار باشد، این است که مهارت کلامی و فن بیان مناسب داشته باشد.رفتار محترمانه، احترام و صمیمت کارکنان شما با مشتریان موجب می شود که نظر مشتریان ،اعتماد و توجه اشان به فست فود شما جلب شود و میزان محبوبیت شما در بین مشتریان افزایش یابد.

دقت نمایید که تنها برخورداری از مهارت های کلامی و فن بیان قوی در ایجاد محبوبیت و افزایش میزان مشتری کافی نمی باشد. نیروی کار مناسب باید دارای مهارت کاری، سابقه و تجربه کافی باشد. در کنار تمامی این ها، ظاهر مناسب را فراموش نکنید. توجه داشته باشید که با تحقیق، بررسی و با مشورت کردن با دیگر صاحبان فست فود ها یا رستوران ها، می توانید انتخاب های بهتری داشته باشید.

آموزش مرحله ای راه اندازی فست فود

آموزش مرحله ای راه اندازی فست فود

10- برای کسب و کارتان بازاریابی کنید.

بهتر است زمان بازاریابی کسب و کارتان با زمان راه اندازی فست فود همزمان نباشد و گرنه به مشکل بر خواهید خورد. اگر می خواهید روز افتتاحیه تان افراد زیادی در فست فودتان حضور داشته باشند، از چند ماه قبل از باز شدن فست فود بازار یابی کنید.

روش های بازاریابی:

  • ارسال آگهی تبلیغاتی در مورد افتتاحیه برای افراد محلی
  • تبلیغات در رسانه‌های اجتماعی
  • استفاده از یک کمپین ایمیلی
  • اطلاع رسانی از طریق بیلبورد ها و رسانه ها در مورد روز افتتاحیه

11– راه اندازی فست فود

افتتاح یک فست فود می تواند دستاوردی باور نکردنی باشد و یا آغاز یک ماجراجویی جدید و هیجان انگیز برای شما. پس از گذشت ماها یا سال ها برنامه ریزی، تلاش و استخدام کارکنان مناسب زمان این می رسد که شما فست فود خود را افتتاح کنید. تمامی مواردی که در بالا ذکر شد شما را در روند راه اندازی و ساخت یک فست فود مناسب راهنمایی خواهد کرد.

پس فراموش نکنید برای داشتن یک فست فود موفق، ابتدا برنامه ریزی کنید. پرس و جو و تحقیق از افرادی که در این زمینه تجربه دارند را فراموش نکنید. استفاده از کارکنان زبده و باهوش را فراموش نکنید. از همه مهمتر، فضای فست فود را همیشه به روز نگه دارید. همزمان با راه اندازی فست فود خود، دیگر خودتان رییس خودتان هستید و کسی بالای سر شما نیست! به سود آوری خواهید رسید و می توانید با افراد زیادی در جامعه تعامل داشته باشید.

آموزش مرحله ای راه اندازی فست فود

آموزش مرحله ای راه اندازی فست فود

راه اندازی فست فود با فست فود شاپ

فست فود شاپ، با همکاری متخصصان و کارشناسان خود در بخش طراحی و راه اندازی آشپزخانه های صنعتی کافی شاپ و فست فود و کافی شاپ و هتل ها، آماده ارائه خدمات و مشاوره به شما می باشد.

این شرکت با تیم فعال و با انگیزه، کسب و کار خود را توسعه داده و قادر به گسترش روابط تجاری خود با شرکت ها و برند های معتبر دنیا می باشند. تهیه لوازم آشپزخانه صنعتی را به ما بسپارید. برای کسب اطلاعات بیشتر در زمینه راه اندازی فست فود با ما تماس بگیرید. یا می توانید به سایت http://www.fastfoodshop.ir/ مراجعه نمایید.

 

هیچ داده ای یافت نشد

ارسال سریع

سریع بدستتان میرسد.

خرید مطمئن

با اطمینان خرید کنید.

پشتیبانی 24/7

همیشه هستیم.

پرداخت سریع

پرداخت شتابی.

محصول اورجینال

لذت خریدی مطمئن.

سبد خرید
ورود

هنوز حساب کاربری ندارید؟

WeCreativez WhatsApp Support
در رابطه با قیمت محصولات فست فود شاپ سوالی دارید؟ من میتونم پاسخگوی سوال شما باشم!
👋 سلام من سروش هستم چطور میتونم کمکت کنم؟
فروشگاه
0 علاقه مندی
0 محصول سبد خرید
حساب کاربری من