۱۰ اشتباه رایج قبل از راه اندازی فست فود : شاید برایتان جالب باشد که بدانید بسیاری از فست فودها به دلیل عدم توجه به نکات بسیار ریز و پیش پا افتاده دچار مشکل شده و با شکست روبرو شده اند. به همین دلیل است که همیشه گفته ایم قبل از راه اندازه فست فود با افراد با تجربه و مشاوران حرفه ای در این زمینه صحبت کنید تا از تجراب و دانش آنها بتوانید در جهت ارتقاء و پیشرفت فست فود خود استفاده کنید. حالا ممکن است برای شما این سوال پیش بیاید که چه عواملی ممکن است در راه اندازی فست فود اشتباه باشد و فست فود شما ورشکست شود. در همین مقاله با ما همراه باشید تا ۱۰ اشتباه رایج قبل از راه اندازی فست فود را برای شما توضیح داده و بررسی کنیم:

10 اشتباه رایج قبل از راه اندازی فست فود
۱۰ اشتباه رایج قبل از راه اندازی فست فود
امروزه با توجه به استقبال بی نظیر مردم از غذاهای فست فودی و افزایش چشمگیر بازگشایی رستوران ها و فست فودی ها بسیاری از افراد با توجه به سرمایه ای که در دست دارند برای راه اندازی فست فود بسیار علاقه مند می باشند. ولی آیا همین علاقه کافی می باشد؟ باید بگوییم خیر. برای موفقیت در این راه باید از سختی های زیادی عبور کنید تا به قله پیروزی دست پیدا کنید و ممکن است در همین مسیر با موانعی روبرو شوید که با آگاهی که قبل از راه اندازی فست فود کسب کرده اید می توانید بحران مدیریت کنید و براحتی پشت سر بگذارید. اگر قصد راه اندازی رستوران و فست فود را دارید و در مراحل ابتدایی کار هستید با ما همراه باشید تا ۱۰ اشتباه رایج قبل از راه اندازی فست فود را بررسی کنیم که شامل موارد زیر می باشد:
۱٫انتخاب بهترن مکان فست فود
در ابتدا کار باید بگوییم اگر به سراغ خیلی از فست فودی هایی که با شکست روبرو شده اند بروید و از آنها علت را جویا شوید به شما پاسخ خواهند داد که فست فودی ما پاخور نداشت. پاخور نداشت یعنی چه؟یعنی مکان انتخابی برای راه اندازی فست فود مناسب نبوده و در محل عبور و مرور مردم نبوده و در جایی پرت قرار گرفته که افراد از وجود همچین فست فودی نیز اطلاعی نداشتن هرچند که کیفیت غذاهای ارائه شده در آن نیز خوب بوده باشد. پس اولین اشتباه در راه اندازی فست انتخاب محل نامناسب است که باعث می شود کار نوپا شما با سر به زمین بخورد. در انتخاب محل فست فود خود دقت کنید و سعی کنید در کنار امکان تفریحی که بیشتر مردم در این مسیرها عبور ومرور دارند انتخاب کنید.
۲٫عدم کیفیت غذا
برای راه اندازی فست فود باید سرآشپزی را استخدام کنید که غذاهای ارائه شده در منو شما را بتواند با کیفیت عالی و طعم بی نظیر ارائه دهد. اگر شما مواد اولیه مرغوب برای فست خود خریداری نمایید ولی سرآشپز شما نتواند غذا را با طعم واقعی آن بپزد و مواد اولیه شما را حرام کرده باشد و وقتی گارسون غذا را به مشتری تحویل می دهد و از طعم غذا احساس نارضایتی می کند شما می خواهید پله های ترقی در کار فست فود را طی کنید.مطمئنا با این روش هرگز موفق نخواهید بود. برای پیشرفت در فست خود به جلب رضایت مشتری نیاز دارید و یکی از راههای جذب و جلب مشتری ارائه غذا با کیفیت بالا و طعم واقعی می باشد.در انتخاب سرآشپز خود دقت کنید.
۳٫عدم استفاده از مواد اولیه نامرغوب
شاید همه ی شما حداقل یکبار این تجربه را داشته باشید که با دوست خود به به بیرون رفته اید و برای سرو وعده غذایی وارد یک فست فود می شوید و به هر نحوی متوجه می شوید که در این فست فود برای تهیه غذای خود از مواد اولیه نامرغوب استفاده می کنند،برای مثال با چشم خوددیده اید که به جای استفاده از سبزیجات سالم و تاه از سبزیجات پلاسیده شده استفغاده می کنند و یا اهمیتی به تاریخ انقضاهای کالاهای خریداری شده نمی دهند مثلا تاریخ نوشیدنی و سس های موجود منقضی شده است.و در همان ابتدا از رفتن به این فست فود منصرف شده و سفارش خود را کنسل می کنید. حال اگر نمی خواهید شما از دسته فست فودی های بی کیفیت باشید و به عنوان ساندویچ کثیف در بین مردم جابیفتید به شما توصیه می کنیم از مواد اولیه مرغوب و تازه استفاده کنید زیر تهیه غذا با سلامت بدن و جان مردم سروکار دارد و اگر شما از این امر غافل شوید صد در صد سلامت افراد جامعه به خاطر می افتد و مهم تر از همه باعث ورشکستگی شما می شود.

10 اشتباه رایج قبل از راه اندازی فست فود
۴٫خرید لوازم و تجهیزات بی کیفیت
برای راه اندازی فست فود باید طبق منوی غذایی اقدام به خرید و لوازمی برای تهیه غذا کنید. اگر بدون شناخت و دانش دست به این کار بزنید و فقط از روی قیمت این لوازم را انتخاب کنید به وضوح روشن لست که به اشتباه انتخاب خواهید کرد و دچار صدمه مالی و جبران ناپذیری خواخهید شد که به ورشکستگی شما منجر می شود. برای خرید لوازم و تجهیزات راه اندازی فست فود حتما با مشاوران حرفه ای صحبت کنید و از آنها راهنمایی کنید و بپرسید چه لوازمی را حتما باید به صورت آکبند خریداری نمایید و چه تجهیزاتی را می توانید به صورت دسته دو و کارکرده خریداری کنید که برای شما نیز به صرفه می باشد.
۵٫نداشتن هارمونی دکوراسیون داخلی
امروزه شکل و قیافه ظاهری فستا فودها برای مردم بسیار مورد توجه می باشد. زیرا دوست دارند وقت و تایمی را که برای سرو غذا و هزینه ای را که پرداخت می کنند در محیطی زیبا و دنج باشد تا بتوانند از زییبایی های بصضری آنجا استفاده کرده و بتوانند لحظات خوش خود را با ثبت عکس به یادگار نگه دارند. قبل از راه اندازی فست خود حتما به نحوه چیدمان و دکوراسیون داخلی آن توجه کنید و از طراحان و دیزاینرها حتما کمک بگیرید تا با توجه به محل قرار گیری فست فودتلن و نوع کاربری آن اقدام به دکوراسیون داخلی مناسبی کنند که باعث جذب مشتری شود. حال اگر به این مورد بی توجه باشید و اهمیت ندهید و همین طوری چند دست میز و صندلی بچینید و نورآرایی نکنید چه پیش می آید. مشخص است که در همان گام نخست مشتری های خود را از دست می دهید و با شکست روبرو می شوید. در راه اندازی فست فود سلیقه داشته باشید.
۶٫ عدم توجه به تکنولوژی در راه اندازی فست فود
عدم توجه به تکنولوژی روز در تولید محصول و یا ارائه خدمات نیز خطایی است که از طرف بعضی از موسسین فست فودها دیده می شود. بروز بودن با تکنولوژی روز نیز می تواند به عنوان یک راهنمای عالی در جهت توسعه کسب و کار شما باشد.

10 اشتباه رایج قبل از راه اندازی فست فود
۷٫ قیمت های نجومی
برخی از فست فودها با توجه به مکان جغرافیایی که قرار گرفتند برای منوی غذای خود ارقام نجومی را در نظر می گیرند که باعث عدم جذب مشتری می شود. توجه به این نکته خیلی مهم می باشد که در انتخاب قیمت منو خود رعایت انصاف را داشته باشید.
۸٫ عدم توجه به مشارکت در امور خیریه
همانطور که در مقالات قبلی برای شما گفتیم تبلیغات یکی ازمهم ترین راه های پیشرفت فست فود شما می باشد. قبل از راه اندازی فست خود حتما به این نکته دقت کنید که اعلام آمادگی کنید برای برگزاری و مشارکت در امور خیریه و می توانید به مشتریان خود بگوید مثلا هر ماه در این دو تاریخ تخفیف ۵۰% درصدی شامل منو می باشد که تمامی آنها صرف امور خیریه می باشد و می بینید که فست فود شما از مشتری های همدل پر می شود و شما می توانید با شاد کردن دل بقیه نیز باعث رونق فست خود شوید و می توانید مراسمات خیریه های مختلفی را با تخفیف های مناسب در فست خود برگزار کنید و تبلیغی می باشد برای شما. عدم توجه به مشارکت در امور خیریه برای شما می تواند گران تمام شود و با شکست روبرو شوید.
۹٫ عدم پاکیزگی و توجه نکردن به اصول بهداشتی
اولین چیزی که در لحظه ورود مشتریان به رستوران یا فست فود در نظر آنها بسیار جلب توجه میکند پاکیزگی و رعایت اصول بهداشتی و تمیز بودن کف رستوران، میزها و صندلیها، ظروف، لباس پرسنل و خصوصاً تمیز و بهداشتی بودن قسمت آشپزخانه و طبخ غذاست و عدم توجه و دقت به این قضیه یک اشتباه بزرگ در جذب مشتریان رستوران و فست فود است.

10 اشتباه رایج قبل از راه اندازی فست فود
۱۰٫ نداشتن منوی غذای متنوع
حتما منوی غذایی خوب و کامل و جامع برای همه گروه های سنی و افراد با رژیمهای مختلف در فست فود در نظر داشته باشید. عدم توجه به انواع منوی غذاها و فرهنگهای مختلف تغذیه باعث کاهش تعداد مشتریان و کاهش جذب آنها به رستوران و فستفودها خواهد شد.
اهمیت مشاوره راه اندازی فست فود
قطعا قبل از راه اندازی هر فست فودی باید به موارد ببیشتری هم توجه کرد و خیلی از کارها را انجام داد ولی این ۱۰ مورد چکیدهای از مواردی بود که قبل از راه اندازی فست فود نباید انجام داد، امیدواریم بتوانید بهترین تصمیم را بگیرید و در راه اندازی فست فود و رستوران خود موفق باشد. فراموش نکنید که برای مشاوره و خرید تجهیزات فست فود و رستوران میتوانید از فست فود شاپ کمک بگیرید.