پیش نیازهای راه اندازی رستوران

پیش نیازهای راه اندازی رستوران

پیش نیازهای راه اندازی رستوران: تمام مشاغل برای خود دارای استانداردها و پیش نیازهایی می باشند، بالطبع راه اندازی رستوران نیز بنا بر نوع کاربری خود ،مانند کاربری رستوران بین المللی،یارستوران ایرانی یاکافه رستوران نیازمند پیش نیاز راه اندازی رستوران می باشد. در ادامه با ما همراه باشید تا بیشتر آشنا شوید.

پیش نیازهای راه اندازی رستوران

ابتدا باید پلان تفکیکی هر ملک مشخص شود،یعنی فضای آشپزخانه صنعتی  و پخت و پز از فضای نشیمن میهمان جدا شود و امور مربوطه انجام پذیرد ،زیرا که بسیاری از رستوران ها با رعایت نکردن این موضوع دچار مشکلاتی می شوند .

مشخص شدن پلان تفکیکی رستوران

مثلا با عایق نکردن آشپزخانه و ایزوله نکردن آن سر و صدای آشپزخانه و فضای تولیدی محصولات اولیه غذایی به سالن منتقل می گردد و این موضوع قطعا در سطح رضایتمندی میهمان تاثیری بسزا خواهد داشت،پس از این که پلان تفکیکی رستوران مشخص شد،باید استانداردهای هر قسمت و همین طور پیش نیازهای آنها مشخص شود.

یکی از استانداردهای آشپزخانه برای مدیررستوران  این است که دیوار آشپزخانه باید تا زیر سقف از سنگ یا سرامیک مقاوم پوشیده باشد و استانداردهای دیگر که با داشتن یک مشاور خوب در این زمینه می توانید اطلاع پیدا نمایید.

نزدیکترین مکان در سالن نسبت به سایر قسمتها

پیش نیازهای،راه اندازی رستوران : از جمله استانداردهای سالن و فضای نشیمن میهمان نیز میتوان به فضای پنتری، اشاره نمود که در نزدیکترین مکان در سالن نسبت به سایر قسمتها قرار می گیرد.

 فضای پنتری در رستوران

پنتری مکانی برای نگهداری وسایل و ملزومات سالن همچون رومیزی ها،لیوان های تمیز و پولیش شده قاشق، کارد و چنگالهای پولیش شده و سایر اقلام مورد نیاز سالن.

پیش نیازهای راه اندازی رستوران

پیش نیازهای راه اندازی رستوران

رایج ترین هزینه های راه اندازی رستوران کدام اند؟

  • تأمین امنیت قرارداد اجاره و هزینه های قانونی
  •  گواهی بهداشت و ایمنی
  • بیمه
  •  تعمیر و آماده سازی مکان رستوران
  • تجهیزات آشپزخانه
  • استخدام کارکنان و لباس
  • مبلمان،دکور و تبلیغات
  •  تأمین موجودی اولیه مواد غذایی
  •  راه اندازی بخش بازاریابی

پیش بینی چشم انداز یک ساله

باید توجه داشته باشید که برای راه اندازی رستوران باید سرمایه شما به گونه ای باشد که علاوه بر هزینه های اولیه  سرمایه در گردش لازم برای حداقل 6 الی 9 ماه را در ابتدای کار داشته باشید . بعد از راه اندازی رستوران سرعت بالا رفتن مخارج و مدت زمانی که طول می کشد تا یک رستوران جدید پا بگیرد و به طور منظم مشتری داشته باشد شما را شوکه خواهد کرد .

بسیاری از رستوران ها در ابتدای راه اندازی بعد از شور و هیجان اولیه با یک سراشیبی عمده در کسب و کار مواجه می گردند .در این زمان حضور سرمایه نقش اساسی و مهمی را ایفا می کند.شما نیاز دارید یک گپ زمانی چند ماهه تا یک ساله را پشت سر بگذارید تا مشخص شود که آیا رستورانتان واقعاً می گیرد یا خیر و لازم است سرمایه لازم جهت تأمین هزینه های جاری از جمله اجاره ملک، حقوق کارکنان، بیمه، تهیه مواد غذایی و غیره را برای این مدت زمان در آغاز کار داشته باشید.

طراحی و دکوراسیون در راه اندازی رستوران

پیش نیازهای راه اندازی رستوران : یکی از کلیدی ترین و مهم ترین نکات حایز اهمیت این است که در قدم اول به جذب میهمان و در قدم های بعدی به آسایش و رفاه میهمان بسیار کمک می نماید .

با وجود این حجم وسیع رستوران بخصوص در شهرهای بزرگ و با سطح رقابت پیش آمده بین رستورانها این نکته بسیار مهم است که میهمان نه تنها به دنبال کیفیت هستند،بلکه بدنبال مرغوبیت  نیز می باشد.

در انتخاب نوع طراحی و دکوراسیون نباید به شکلی فضاسازی شود که میهمان با چند بار آمدن به این رستوران ، فضا برایش تکراری شود.

پروپزال راه اندازی رستوران

  بازدید از پروژه،عکس برداری، فیلمبرداری و متراژ برداری جهت تهیه نقشه های اولیه و پلان طراحی جهت ایجاد پیش نیازها، ظرفیت های مناسب و مطابق با پروژه.

 تفکیک طراحی

 تفکیک طراحی قسمتهای مختلف همچون فضای بیرونی، آشپزخانه، سالن، لابی و رسپشن، انبار و سردخانه ها، بخش لاندری، لاکر وو شروع بکار پروژه های اجرایی.

ایجاد پیش  نیازهای لازم

 ایجاد پیش  نیازهای لازم  در  قسمت های  مختلف  پروژه همچون آب، برق  تک  فاز و  سه  فاز ،گاز ، تلفن، سیستم تخلیه و  فاضلاب،سیستم سانتریفیوژ و تهویه،سیستم های  گرمایشی  و  سرمایشی ،اتصالات  کابلهای  شبکه و اینترنت  و

نام  گذاری  مجموعه

نام  گذاری  مجموعه  و  طراحی  لوگو، ایجاد  صفحات اجتماعی  و ایجاد شبکه های  بازاریابی  و فروش  جهت  بالا بردن  ظرفیت های  فروش  پس  از  زمان  افتتاحیه.

طراحی منو های غذایی

 طراحی منو های غذایی ، نوشیدنی  و  دسرها  با ارائه رسیپی  کارد و  کاست کنترل  و با  در نظر گرفتن  تناسب  قیمت منطقه ای  بهمراه  بالاترین  سطح  کیفی  غذاها ، نوشیدنی ها  و ارائه  سرویس  دهی.

سفارش لوازم رستوران

پیش نیازهای راه اندازی رستوران :  سفارش و تامین  خرید  مبلمان ، ظروف  و  کلیه  وسایل مربوط  به  بخش  پذیرایی  و  سرویس  دهی  و  چیدمان  این وسایل  بر  اساس  نقشه های  از  پیش  طراحی  شده .سفارش  پک ها  و  ظروف  یکبار  مصرف  و  بیرون بر حسب  منو  با  لوگو  مجموعه.

خرید  تجهیزات

  تامین  خرید  تجهیزات  و  ادوات  آشپزخانه و قسمتهای غذا و نوشیدنی و تجهیز  این  قسمتها  بر  اساس  پلان  اولیه.

گزینش  پرسنل

 گزینش  پرسنل  قسمتهای  مختلف  و  تایید  صلاحیت  این پرسنل  و  انجام  مقدمات  اداری  همچون  استعلام  سوء  پیشینه ، عدم  اعتیاد ،اخذ  کارت  بهداشت  و  بهداشت  اصناف  وتنظیم  قراردادهای  شغلی  و  منابع  انسانی.

 آموزش

 آموزش  استاندارد بهداشتی ،حرفه ای  و کلیه  موارد مربوط  به  منوهای  غذایی  و  نوشیدنی  اعم  از  گارنیشهای غذاها  و  نوشیدنی ها  و اصول  پذیرایی و میزبانی .

لیست مواد  اولیه  غذایی

ارائه  لیست  تمامی  مواد  اولیه  غذایی  همچون  مواد پروتئینی ، اقلام  خشک و شوینده ها  و  …  بهمراه  منابع تامین  خرید  با  قیمت  مناسب  و  کیفیت  عالی.

مرحله  پخت  آزمایشی  جهت  آموزشهای نهایی و تایید کنترل  نهایی  طعم و کیفیت  محصولات.

افتتاحیه

 برگزاری  افتتاحیه  مجموعه  در بالاترین سطح  کیفی.

آموزش های  تکمیلی

پیش نیازهای راه اندازی رستوران : آموزش های  تکمیلی ضمن  کار و  نظارت  بر  تداوم  کیفیت واستانداردهای ازپیش تعیین  شده و پشتیبانی  مستمر.

 

هیچ داده ای یافت نشد

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

ارسال سریع

سریع بدستتان میرسد.

خرید مطمئن

با اطمینان خرید کنید.

پشتیبانی 24/7

همیشه هستیم.

پرداخت سریع

پرداخت شتابی.

محصول اورجینال

لذت خریدی مطمئن.

سبد خرید
ورود

هنوز حساب کاربری ندارید؟

WeCreativez WhatsApp Support
در رابطه با قیمت محصولات فست فود شاپ سوالی دارید؟ من میتونم پاسخگوی سوال شما باشم!
👋 سلام من سروش هستم چطور میتونم کمکت کنم؟
فروشگاه
0 علاقه مندی
0 محصول سبد خرید
حساب کاربری من