چند نکته بسیار مهم در راه اندازی رستوران

نکات مهم راه اندازی رستوران

نکات مهم راه اندازی رستوران : کسب و کار رستورانی مساله ای رقابتی میباشد . رقابتی که اکنون و با وضع اقتصادی موجود بسیار سخت و پیچیده شده است . اما با این حال باز هم کسب بسیار سود آور و پر رونقی میباشد . رعایت کردن سری نکاتی که خواهیم گفت از شکست های احتمالی شما در این پیشه جلوگیری خواهد کرد . در راه اندازی رستوران می توان به جرات گفت راه اندازی آشپزخانه آن از راه اندازی سالن غذاخوری نیز مهم تر است . در این مقاله به راه اندازی آشپزخانه صنعتی یک رستوران و طراحی آن می پردازیم . این مقاله زیر مجموعه مقاله پیش نیازهای راه اندازی رستوران می باشد .

تاثیر آشپزخانه در راه اندازی رستوران

نکات مهم راه اندازی رستوران

نکات مهم راه اندازی رستوران

اگر سالن غذاخوری چهره رستوران شما می باشد ، آشپزخانه قلب آن است . اینکه آشپزخانه تان چقدر خوب کار کند و چه میزان طول بکشد تا غذای مهمانان آماده گردد در دید مشتریان تاثیر بسیار دارد . آشپزخانه و فهرست غذایی باید در هماهنگی کامل با هم باشند بنابراین ، آشپزخانه شما باید از هر نظر مجهز و آماده باشد تا بهترین غذا در کوتاه ترین زمان منطقی به مشتری ارائه گردد .

نکات مهم راه اندازی رستوران

به تک تک غذاهای فهرست نگاه کنید و دقیقا مشخص نمایید که برای تهیه آنها چه مواد اولیه ای لازم است . سپس، تمام آنها را خریداری و انبار کنید . به محل های نگهداری آنها ، به ویژه فریزرها توجه کافی داشته باشید و از سالم بودن آنها اطمینان حاصل نمایید تا مواد غذایی فاسد نشوند .

مواد غذایی بسیار متنوع هستند بنابراین ، در جاهای مختلف نگهداری می شوند . مواد غذایی مانند سیب زمینی ، پیاز و سیر باید در سبدهای ویژه نگهداری شوند. سبزیجات و صیفی جات جای مخصوص خود را دارند . گوشت ، مرغ ، ماهی و جانوران دریایی در فریزرهای مناسب نگهداری می شوند. مرتبا باید از محل های نگهداری آنها بازدید شود و از سلامت و بهداشت آنها اطمینان حاصل نمود.

فضاهای اصلی آشپزخانه رستوران

در هر قسمت از آشپزخانه باید کار خاصی انجام گیرد . مثلا، جایی که سیب زمینی یا پیاز یا گوشت چرخ کرده در روغن سرخ می شود با جایی که گوشت، مرغ و چیزهای دیگر کبابی می شوند تفاوت دارد. در مورد غذاهایی که روش پخت متفاوت دارند باید از فضاهای متفاوت استفاده کرد . فضاهای اصلی عبارتند از:

  1. بخش پختن کباب ها
  2. بخش تفت دادن
  3. بخش سرخ کردنی ها
  4. بخش غذاهای بریانی، فر
  5. بخش تهیه دسرها
  6. میز گرم نگهدارنده غذا
  7. آبدارخانه و بخش کنترل و هماهنگ کننده همه بخش های مذکور

توجه داشته باشید که:

پیش از اینکه غذا از رستوران خارج شود، باید توسط ناظر یا ناظرین مورد بازدید و تایید قرار گیرد.

کنترل زمان آماده سازی غذا

نکات مهم راه اندازی رستوران

نکات مهم راه اندازی رستوران

ممکن است متوجه شده باشید که در رستوران های حتی معمولی یک بشقاب ماکارونی را زودتر از زمانی که شما در منزل ، آب را به جوش می آورید تحویل می دهند . در پشت پرده ، جادوگر یا فرد نابغه ای وجود ندارد . در حقیقت ، آشپزها و کارکنان خبره رستوران هستند که این کار را انجام می دهند.

اگر علاقمند به دنبال کردن حرفه آشپزی هستید، آنها می توانند به شما آموزش دهند . معمولا مرحله آماده سازی به معنای بخش پایانی است . بیشتر کارهای آماده سازی غذا در آخرین لحظات صورت می گیرد.

تجهیزات موردنیاز برای آماده سازی سریع تر غذا

اگر رستورانی دارید که در ساعات ناهار یا شام یا هر دو بسیار شلوغ می شود ، کارکنان شما در بخش آماده سازی غذا باید زودتر و سریع تر کار را شروع کنند . برای این کار تجهیزاتی لازم است که عبارتند از:

یخچال :

بیشتر رستوران ها بیش از یک یخچال در اندازه های مختلف دارند و برای نگهداری غذاهای فاسدشدنی مانند گوشت ، کره ، تخم مرغ ، سس های آماده شده یا هر چیز دیگر از آنها استفاده می کنند . نوع رستوران شما و میزان فعالیت هایشان مشخص می کند که به چند یخچال و در چه اندازه هایی نیاز دارید .

فریزر :

این وسیله برای نگهداری مواد غذایی به صورت منجمد می باشد . فریزرها از اتاق های بزرگ گرفته تا یخ دان های کوچک را شامل می شوند . نوع رستوران و فهرست غذاهای شما تعیین می کند که به چه نوع فریزری نیاز دارید . حتما فریزری بخرید که دستگاه یخ ساز خوب و سریع داشته باشد تا بتوانید در هوای گرم جواب گوی درخواست های مشتریان تان در این زمینه باشید.

میزهای آماده سازی غذاها :

استفاده از میزهای فلزی ضد زنگ که معروف به میزهای آماده سازی غذا هستند ضروری می باشد . جای کافی برای این میزها در نظر بگیرید تا کارکنان سد راه یکدیگر نشوند . ارتفاع میزها باید مناسب باشد . نود سانتی متر بهترین ارتفاع است.

انبار مواد غذایی خشک :

این انبار از نوع تجاری انبار مواد غذایی خشک منزل می باشد . غذاهای کنسرو شده و نیز اجناسی مانند دستمال سفره ها ، قاشق های مورد نیاز برای هم زدن غذا و نیز شمع ها را می توانید در این انبار نگهداری کنید . اگر مواد فاسد نشدنی گران قیمت دارید ، یک قفسه برای نگهداری آنها در انبار در نظر بگیرید . این قفسه ها دارای قفل باشد که امنیت آن به خطر نیفتد. بسته های زعفران ، کنسروهای خاویار و دیگر اقلام گران قیمت را در آن بگذارید.

ماهیتابه شیب دار :

این نوع ماهیتابه به علت ویژگی شیبدار بودنش این امکان را فراهم می کند که سس ، سوپ ، برنج یا هر چیز آماده شده دیگر را در ظرف بریزید . از آن می توانید برای تفت دادن ، سرخ کردن و سپس در آب جوشاندن برخی دیگر از مواد غذایی نیز استفاده نمایید. این ماهیتابه می تواند هر بار ۵۰ سینه مرغ را سرخ نماید و یا ۱۰۰ تخم مرغ را آب پز کند.

کتری بخار :

این کتری می تواند به اندازه ۵ گالن کوچک باشد و یا در اندازه یک وان بزرگ عرضه گردد . از بخار حتی برای پختن سوپ ها و تهیه سس ها استفاده می شود.

دودی کننده :

این وسیله از گرمای غیرمستقیم برای افزودن عطر و طعم دودی به غذاها استفاده می کند تا احساس نمایید که غذا بر روی آتش هیزم تهیه شده است.

کفپوش :

کف رستوران ها معمولا با کاشی یا موزاییک پوشیده شده است . ایستادن روی این سطوح سخت به مدت چندین ساعت در روز باعث فشار روی زانوها ، ماهیچه ها و پاها می شود. کار در آشپزخانه باعث مرطوب و چرب شدن کف آن می شود . برای کاهش خستگی و جلوگیری از سر خوردن ، از کفپوش های مناسب و خوش نقش استفاده کنید . علاوه بر آشپزخانه ، در محل های انتظار مشتریان نیز کاربرد دارد .

راه اندازی رستوران و راه اندازی فست فود

نکات مهم راه اندازی رستوران

نکات مهم راه اندازی رستوران

فست فود شاپ ، با همکاری متخصصان و کارشناسان خود در بخش طراحی و راه اندازی آشپزخانه های صنعتی رستوران و فست فود و کافی شاپ و هتل ها ، آماده ارائه خدمات و مشاوره به شما می باشد .

این شرکت با تیم فعال و با انگیزه ، کسب و کار خود را توسعه داده و قادر به گسترش روابط تجاری خود با شرکت ها و برند های معتبر دنیا می باشند . تهیه لوازم آشپزخانه صنعتی را به ما بسپارید .

هیچ داده ای یافت نشد

ارسال سریع

سریع بدستتان میرسد.

خرید مطمئن

با اطمینان خرید کنید.

پشتیبانی 24/7

همیشه هستیم.

پرداخت سریع

پرداخت شتابی.

محصول اورجینال

لذت خریدی مطمئن.

سبد خرید
ورود

هنوز حساب کاربری ندارید؟

WeCreativez WhatsApp Support
در رابطه با قیمت محصولات فست فود شاپ سوالی دارید؟ من میتونم پاسخگوی سوال شما باشم!
👋 سلام من سروش هستم چطور میتونم کمکت کنم؟
فروشگاه
0 علاقه مندی
0 محصول سبد خرید
حساب کاربری من