نکات راه اندازی رستوران : نکاتی را که رعایت آن از طرف کارکنان آشپزخانه کاملاً لازم و ضروری است یادآوری مینماییم تا مورد توجه قرار گیرد و به موقع اجرا گردد.
نکات راه اندازی رستوران
غذا را باید به طريق مناسب به وسیله سبزیجات و یا مواد دیگر تزئین نمود ، زیرا خوش نما بودن و زیبائی غذا ، علاوه بر تحریک اشتها ، آن را مطبوعتر هم می نمايد. میوه و سبزیجات، همچنین گوشت مصرفی رستوران را باید قبل از مصرف به خوبی شستشو دهند.
چرخ گوشت را باید بعد از هر بار استفاده به خوبی تمیز کرد و شستشو داد. کارکنان آشپزخانه باید هر روز استحمام نمايند. کارکنان آشپزخانه باید هنگام کار، لباسهای مخصوص خود را داشته باشند. حفظ سکوت را در محیط کار کاملاً رعايت بنمایند. کف آشپزخانه هر روز باید پس از اتمام کار شستشو و تمیز گردد.
نکات راه اندازی رستوران . کلیه ظروف بعد از شستشو باید در جای خود قرار داده شود.
در هنگام تعطیل کردن آشپزخانه نباید به هیچ عنوان ظروف نشسته در آنجا باقی بماند.
دقت نمایند که هنگام شستشو، ظروف چینی نشکند و لب پریده نگردد.
موقع تعطیلی آشپزخانه حتماً شیرهای گاز را ببندید.
غذاهای باقی مانده را در یخچالها قرار دهند.
آشغال آشپزخانه را نگه ندارند و به محل مخصوص زباله حمل کنند تا باعث جمع شدن حشرات موذی یا موجب ایجاد تعفن هوا نگردد.