زنجیرههای رستورانهای فست فود در هر جایی دیده میشود، و به این معنی نیست که جا برای کارهای کوچک تر باقی نمیگذارد. شاید به زحمت فراوانی نیاز داشته باشد، اما اگر پشتکار داشته باشید موفقیت شما صد در صد تضمینی است. اگر قصد راه اندازی فست فود را دارید اما در مورد تجهیزات مورد نیاز آن مطمئن نیستید، جای درستی آمده اید. در این مقاله در مورد لیستی از تجهیزات مورد نیاز برای راه اندازی فست فود که شامل مهمترین وسایل میباشند، صحبت می کنیم.
سرخ کن در راه اندازی فست فود چه نقشی دارد؟
اکثر رستورانهای فست فود به خاطر مواد سرخ کردنیشان معروف هستند. در نتیجه، سرخ کن های تجاری در لیستی از تجهیزات ضروری در رتبه بالا قرار گرفته اند. ماهی، سیب زمینی سرخ کرده، پیازهای حلقه شده و پنیرهای سرخ شده موزرلا به عنوان معروف ترین غذاهای سرخ شدنی به حساب میآیند. آشپزخانه تمامی رستورانها و فست فود ها مشابه یکدیگر نیستند، بنابراین انواع مختلفی سرخ کن در بازار موجود است. بعضی از این سرخ کن ها فضای کمتری را میگیرند و به راحتی در بالای پیشخوان جای میگیرند. چنین سرخ کن هایی برای آشپزخانه های کوچک مناسب هستند. یکسری های دیگر آنقدری بزرگ هستند که باید بر روی زمین جای بگیرند. چنین سرخ کن هایی دو مخزنه یا 6 مخزنه هستند، که میتوانند برای سرخ کردن حجم زیادی از غذا مناسب باشند. درجایی که به گاز دسترسی ندارید، میتوانید از سرخ کن های برقی استفاده کنید.
نقش کباب پز در راه اندازی فست فود
کباب پز های تجاری برای هر رستوران فست فودی ضروری است. کار کباب پز این است که یکسری از مواد غذایی مثل برگر، سوسیس، پنک کیک، استیک، مرغ یا ماهی را بپزد. کباب پزهای تجاری روی پیشخوان تا عرض 12 و به بزرگی 72 میباشند. بنابراین اگر فضای پیشخوان مجزایی دارید، از این نوع کباب پز میتوان استفاده کرد. اگر به دنبال یک چیزی هستید که به صورت دائمی برایتان کار کند، میتوانید از کباب پزهای کشویی استفاده کنید. اگر دوست دارید که بر روی برگرهایتان رد و اثر گریل شدن باقی بماند، اجاق گریل ذغالی مناسب شماست.
یخچال به چه صورت میتواند در راه اندازی فست فود کمک کند؟
رستورانهای فست فود از مواد غذایی نگه داری میکنند، بنابراین باید تا جای ممکن طعم خوبی داشته باشد. به همین دلیل است که نیاز است هر رستورانی به یخچال و فریزر مجهز باشد. یخچالهایی با دربهای شیشهای دید بهتری را ارائه میدهند، در حالی که آن دسته از یخچالهایی که دربهای جامد عایق گذاری بهتری را ارائه میدهند. برای آشپزخانه هایی که همه نوع خدماتی را ارائه میدهند، یخچال – فریزر مناسب است. این یخچالها شکلهای متفاوتی دارد. چه شما یخچال های دارای دراور را ترجیح بدهید چه آنهایی که کابینت های تمام سایز یا نیمه سایز دارند، تمامی آن ها بخشی را به عنوان یخچال دارند.
آیا از اهمیت هود در راه اندازی فست فود اطلاع دارید؟
برای محافظت از شما و کارکنان آشپزخانه تان به هود نیاز است. این وسیله به خصوص در رستورانهای فست فود اهمیت زیادی دارد، زیرا که این وسیله باعث میشود که هوای ناخواسته به واسطه دود و چربی کاهش یابد. هود باعث میشود که هوای شما تازه بماند و همچنین ریسک و خطر آتش سوزی کاهش یابد. اگر رستوران فست فود کوچکتری را راه انداخته اید، سیستم هود همراه گاز مناسب شماست. این هودها به فضای کمتری نیاز دارند. هودهای اگزوز تجاری گزینه دیگری است. این هودها میتوانند به صورت مستقیم به دیوار یا سقف نصب شوند. این وسایل از اجزای ثابت هر آشپزخانهای میباشند و برای رستوران های فست فود با حجم بالا بهترین گزینه هستند.
در فست فود از میز اماده سازی برای چه کاری استفاده میکنند؟
قبل از اینکه غذایی را بپزید، باید مکانی را برای آن آماده کنید. میزهای فلزی ضدزنگ به دلیل ماندگاریشان معروف و محبوب هستند. اندازه و سبک متفاوتی دارند. بعضی از این میزها درون خود سینکهایی دارند درحالی که بقیه این میزها مکانی برای آماده سازی دارند. تمامی میزها مکانی در قسمت پایین خود مکانی برای ذخیره سازی دارند. اگر میز آماده سازی چند کاره میخواهید، میزهای دارای یخچال بهترین گزینه برای شما هستند. مخصوصا برای آشپزخانههایی که انواع ساندویچها، سالادها، پیتزاها را درست میکنند، چنین میزهایی صندوقچه هایی برای ذخیره سازی مواد غذایی دارند که دسترسی به آنها راحت است. تختههای برش اندازه های استانداردی دارند که اجازه می دهند سرآشپزهای شما به راحتی غذاها را تکه و خرد کنند. یخچالهایی که در زیر این میزها قرار دارند به شکل های در و دروار میباشند.
در مورد اهمیت سینک در آشپزخانه چه میدانید؟
حفظ محیط بهداشتی نه تنها برای سلامت کارمندان و مشتریان شما اهمیت دارد، بلکه این یک قانون است. به همین دلیل هر رستوران فست فودی به سینکهای تجاری نیاز دارند. چه از سینک برای شستن دستهایتان استفاده میکنید، شستشویی مواد استفاده میکنید، سینکی باید وجود داشته باشد که با نیازهای شما متناسب باشد. سینکهای کوپه ای می توانند تک کوپه یا 4 کوپهای باشند. سینک های داخلی باید متناسب با چیدمان آشپزخانه شما باشند، درحالی که سینک های دستی می توانند بر روی دیوار نصب شوند. نوع سینکی که استفاده می کنید به طرح آشپزخانه شما بستگی دارد بنابراین قبل از اجاره سینک بهتر است از طراحی داخلی آشپزخانه تان باخبر باشید.