جهت ثبت سفارش و دریافت راهنمایی و مشاوره در خصوص لوازم رستوران و فست فود و راه اندازی آشپزخانه صنعتی ،کافیست فرم زیر را تکمیل نمایید. ;کارشناسان ما با شما تماس خواهند گرفت
محصولات :
روش پخت سرخ کن هنی پنی : مرغ سوخاری یا مرغ کنتاکی امروزه یکی از پر طرفدارترین انواع فست فود است که در جهان مورد توجه قرار گرفته است. منظور ما از سوخاری ، سوخاری کاملا ترد و کریسپی... ادامه متن
خرید دستگاه سرخ كن هني پني برای راه اندازی فست فود: دستگاه سرخ كن هني پني جهت طبخ كنتاكي استفاده مي شود ، این دستگاه جهت پخت انواع مرغ و ماهی سوخاری کنتاکی یا kfc به صورت تحت فشار... ادامه متن
فیلتر هنی پنی : فیلتر هنی پنی یکی از ملزومات اساسی داشتن کنتاکی با کیفیت می باشد،زیرا برای داشتن کنتاکی باکیفیت باید از روغن سالم و تمیز استفاده نمود.دستگاه هنی پنی با داشتن سیستم... ادامه متن
چگونه یک فست فود موفق راه اندازی کنیم ؟ شروع کسب و کار جدیدی مانند راه اندازی فست فود می تواند سرشار از سود باشد. از آنجا که این صنعت رقابتی است. باید قبل از راه اندازی فست فود به... ادامه متن
راه اندازی فست فود با تجهیزات دست دوم : یک فست فود جدید لزوما نیازی به تجهیزات فست فود نو ندارد. شما می توانید تجهیزات فست فود دست دوم با کیفیت مورد استفاده را با قیمت بسیار ارزان... ادامه متن
نکات مهم برای جذب مشتری فست فود : بعد از راه اندازی فست فود، تمام سعی مدیران در این است که مشتریان بسیاری را به فست فود خود جذب کنند. در واقع این مشتریان هستند که باعث رشد فست فود... ادامه متن
موثرترین تبلیغات برای راه اندازی فست فود : صاحبان فست فود ها همیشه به دنبال روش های نوین تبلیغات و بازاریابی برای جذب مشتریان جدید به فست فود خود هستند. در این مقاله ایده هایی بیان... ادامه متن
اصول طراحی آشپزخانه صنعتی فست فود : گام نخست در راه اندازی آشپزخانه صنعتی فست فود طراحی تجهیزات و فضای مورد نظر برای پخت می باشد. که توجه به این موضوع باعث ایجاد سهولت در کار آشپزی... ادامه متن
مکان مناسب برای راه اندازی رستوران : وقتی صحبت از راه اندازی یک رستوران جدید در میان است، انتخاب مکان مناسب جهت راه اندازی رستوران مهمترین مسئله ای است که پیش روی شماست. نکات بسیار... ادامه متن
نکات مهم در خرید تجهیزات فست فود : صنعت غذایی فست فود امروزه بسیار پر رونق و علاقه مندان زیادی پیدا کرده است . مهمترین پیش نیاز در راه اندازی فست فود ، خرید تجهیزات با کیفیت است .... ادامه متن
نکات مهم راه اندازی رستوران : کسب و کار رستورانی مساله ای رقابتی میباشد . رقابتی که اکنون و با وضع اقتصادی موجود بسیار سخت و پیچیده شده است . اما با این حال باز هم کسب بسیار سود آو... ادامه متن
چگونه مشتریان خود را افزایش دهیم؟: در تمامی ایام اقتصادی چه در بحران و چه در غیر آن حفظ مشتری های قدیمی و ایجاد مشتری جدید نکته حائز اهمیتی است. برای افزایش مشتری باید دقت داشته با... ادامه متن
چه شما بخواهید یا نخواهید، رقبا و همکاران که من ترجیح می دهم اسم آنان را دشمنان بگذارم، همیشه مشتریان شما را قاپ می زنند و این کسب و کار شما را در حوزه مدیریت رستوران، دچار مشکل می... ادامه متن
هلدینگ۱۳سینی Henny Penny توضیحات هلدینگ۱۳سینی Henny Penny مدل: گرمخانه ایستاده ۱۳ سینی – HC903CDT / تولید کننده: Henny Penny مصرف برق: ۱۹۰۰W / 220V / 8.6A ابعاد: ۶۳x80x18... ادامه متن
بررسی ميزان پراكسيد هيدروژن موجود در روغن های مصرفی واحدهای فست فود تهران: پراکسید هیدروژن از جمله ترکیباتی است که بطور اولیه در اثر اکسیداسیون روغن و چربی تولید میشود و سبب بروز ب... ادامه متن
تفاوت نگرش نوجوانان و بزرگسالان به فست فود : یکی از مهم ترین عوامل شکل دهنده الگوی غذایی جامعه مجموعه عادت ها و فرهنگ غذایی و تغذیه افراد آن جامعه است . باتوجه به گسترش فرهنگ مصرف... ادامه متن
راه اندازی فست فود در ساوه: چند سالی است که شاهد رونق روزافزون فست فود ها هستیم. تا جایی که در قرن حاضر راه اندازی فست فود و کسب و کار های مربوط به این حوزه جزء مشاغل پر درآمد و پر... ادامه متن
راه اندازی فست فود در تربت حیدریه: چند سالی است که شاهد رونق روزافزون فست فود ها هستیم. تا جایی که در قرن حاضر راه اندازی فست فود و کسب و کار های مربوط به این حوزه جزء مشاغل پر درآ... ادامه متن
<script id=”domain” data-name=”14105889″ type=”text/javascript” src=”http://www.blogbuzzer.com/js/analytics_js/client.js”></script>